Să învățăm să pregătim măști de toamnă pentru păr chiar acasă! Avem nevoie de măști, pentru a ne menține părul întotdeauna frumos și sănătos. Odată cu sezonul rece, observi că părul tău este mai uscat și cade mai mult decât în timpul verii. Da, părul tău este afectat de noile schimbări climatice și nu se simte chiar confortabil cu frigul.

 

Măști de toamnă pentru păr. 4 remedii naturale împotriva uscării și căderii părului

Dacă îți plac măștile și tratamentele naturale pentru păr, atunci cu siguranță ar trebui să încerci aceste 2 măști.

1. Măști de toamnă pentru păr. Mască de păr cu iaurt

Pe lângă faptul că hrănește părul și îl face mai puțin uscat, această mască cu iaurt te va ajuta să obții un păr strălucitor și cu adevărat moale. Este, de fapt, un tratament pe care îl poți aplica chiar și după un tratament agresiv, cum ar fi vopsirea sau decolorarea părului.

Ingrediente:

  • Un bol
  • Iaurt cu conținut scăzut de grăsimi, aproximativ 4 linguri
  • Ulei de măsline, aproximativ 2 linguri

Preparare:

Amesteci bine aceste două ingrediente. Când sunt bine omogenizate, le întinzi pe păr cu ajutorul mănușilor sau a unei perii de coafor. Aplici masca pe toată lungimea părului. Ideal este să lași masca să acționeze aproximativ 30 de minute și, eventual, să-ți învelești părul în folie alimentară. Pe lângă faptul că nu te vei murdări, vei obține, de asemenea, un efect de izolare ideal pentru a-ți ajuta părul să absoarbă mai întâi efectele benefice ale acestor substanțe.

2. Măști de toamnă pentru păr. Mască de păr cu castane

Găsești acest fruct delicios între octombrie și noiembrie. Așa că trebuie să profiți și să strângi castane pentru a crea o mască de păr perfectă pentru nevoile părului tău. Această mască pregătită chiar de tine, pe lângă faptul că îți face părul mai moale, ajută, de asemenea, la prevenirea căderii acestuia. Perfect, nu?

Ingrediente:

20 de castane fierte

Ulei de germeni de grâu, circa o cană

Henna neutră, o lingură

Preparare:

Pui cele trei ingrediente într-un mixer. Când ai obținut o cremă mai mult sau mai puțin omogenă, o aplici pe părul umed. De asemenea, masca trebuie să rămână pe păr, de la bază până la vârfuri, timp de aproximativ două ore. Învelește părul în folie de bucătărie. După expirarea timpului, speli părul cu un șampon ușor și îl clătești rapid cu apă caldă. Să-ți fie de folos!

My title page contents