Ce flori să dăruiești în funcție de semnificația lor?

Ce flori să dăruiești în funcție de semnificația lor? Cauți cadoul perfect pentru cineva special? Nu este nimic mai apreciat decât un buchet frumos de flori! Florile sunt un cadou potrivit pentru toată lumea și pentru orice ocazie.

Descoperă mai întâi semnificația florilor pentru a face cadoul potrivit. Cunoașterea limbajului florilor te poate ghida în alegerea celei mai potrivite flori atunci când vrei să oferi un cadou.

Florile sunt un cadou cu adevărat versatil! Ce flori să dăruiești?

Plantele, buchetele de flori și aranjamentele florale sunt de fapt o idee de cadou potrivită pentru multe ocazii, cum ar fi zile de naștere, nunți, aniversări, absolviri. Poți să oferi flori pentru a-ți arăta dragostea, ca mulțumire pentru un gest special față de tine sau altă persoană sau pentru a felicita o persoană la care ții pentru o realizare de-a sa.

Destinatarul cadoului tău poate fi o rudă, cum ar fi mama, bunica, sora sau un prieten sau chiar pur și simplu o cunoștință.

De la o un buchet simplu la o compoziție mai provocatoare, posibilitățile sunt multe, dar… Ești sigur că știi semnificația florilor pe care le dai?

Comunicarea cu florile

Conform limbajului florilor sau floriografiei, fiecare floare are propriul său sens. De asemenea, alegerea florilor de oferit va trebui să țină cont și de acest lucru, să se opteze pentru combinația potrivită și să te ajute să-ți comunici mai bine sentimentele.

Ce flori să dăruiești? Iată câteva exemple:

Floarea soarelui

Cu simplitatea sa și culoarea soarelui, floarea-soarelui este floarea perfectă pentru a transmite veselie și bucurie. De exemplu, poți oferi floarea-soarelui unui prieten care a atins o etapă importantă în viața sa sau care se mută într-o casă nouă.

Dalie (Gherghine)

Vrei să spui mulțumesc? Alege Dahlia (dalia), floarea ideală pentru a exprima un sentiment de recunoștință.

Originară din Mexic, unde este încă folosită în bucătărie pentru prepararea unor feluri de mâncare tradiționale, dalia este disponibilă în mai multe culori și este perfectă pentru decorarea caselor și grădinilor.

Orhidee

Senzuală și elegantă, orhideea este un simbol al armoniei și dăruirii. Dați o orhidee ca o sărbătoare a iubirii și pentru a exprima un sentiment puternic și sincer.

Trandafir

Trandafirul este probabil una dintre cele mai iubite și versatile flori. S-au scris multe cărți și se vor mai scrie despre limbajul trandafirului.

Așa cum poate știi deja, trandafirul are o semnificație diferită în funcție de culoare: roșu = dragoste și pasiune, roz = dulceață, galben = gelozie, alb = puritate, portocaliu = dorință. Acest lucru o face o floare potrivită pentru cele mai diverse ocazii legate de dragoste și afecțiune.

Așadar, știi ce floare să dăruiești cu prima ocazie?

 

My title page contents