5 smoothie-uri pentru slăbit, gustoase și potrivite pentru dietă

5 smoothie-uri pentru slăbit, gustoase și potrivite pentru dietă. Sunt bune pentru organism și îl susțin în timpul dietei, devenind gustarea ideală pentru un booster de vitamine și minerale. Se numește dieta smoothie și, desigur, se concentrează pe consumul de smoothie-uri pentru a pierde în greutate.

Evident, este vorba despre smoothie-uri pe bază de fructe și legume pentru a te bucura de beneficiile unui concentrat de vitamine și minerale, dar cu puține calorii. Nu trebuie confundate cu acele smoothie-uri bogate în calorii.

În plus, pentru a obține rezultate este necesar să integrezi shake-urile de slăbit pregătite acasă cu un stil de viață sănătos și o dietă bine echilibrată. Scopul, de fapt, nu ar trebui să fie înlocuirea mesei cu o băutură pe bază de fructe și legume, ci menținerea unui echilibru bun între proteine, carbohidrați, fructe și legume.

Și la toate cele menționate mai sus, evident se adaugă activitatea fizică, care este esențială pentru a obține o pierdere eficientă în greutate. În acest fel, shake-urile de slăbire pregătite acasă pot deveni sistemul ideal pentru o detoxifiere a organismului.

Smoothie-uri pentru pierderea în greutate: beneficiile pentru metabolism

În primul rând, smoothie-urile dietetice de fructe și legume contribuie la stimularea metabolismului, oferind o alternativă sănătoasă și gustoasă la masă. Avantajul shake-urilor de slăbire, de fapt, este că dau sațietate, în timp ce oferă puține calorii.

De asemenea, ajută la consumul de mai multe fibre, vitamine și minerale, elemente nutritive valoroase pentru organism. Mai ales în timpul dietei. Cu toate acestea, shake-uri de slăbire nu trebuie tratate ca înlocuitori de masă! Reducerea drastică a caloriilor, de fapt, te poate ajuta să slăbești, dar să fie însoțită și de un „efect bumerang” odată ce reiei o dietă normală.

Printre beneficiile detoxifierii și shake-urilor proteice pentru pierderea în greutate se numără digestibilitatea ridicată a combinațiilor, precum și versatilitatea rețetelor. Așadar, ideal este să alegi fructe și legume de sezon pentru a încerca să urmezi o dietă sustenabilă.

Iată 5 smoothie-uri pentru slăbit, pe care să le pregătești chiar tu acasă:

1. Smoothie de spanac, piersici și fructe mixte

Ai nevoie de trei pumni de spanac, două piersici, fructe mixte – strugurii și afinele sunt ideale, dar poți folosi orice fruct – și apă. Acest smoothie de slăbire este ideal pentru consumul de fructe și legume, fără a sacrifica gustul. Adăugarea unei linguri de pudră proteică este, de asemenea, rețeta perfectă pentru o gustare proteică.

2. Smoothie cu mere

Un aliat de neînlocuit al dietei, mărul este un fruct gustos cu puține calorii, perfect pentru cei care doresc să slăbească. Cea mai bună combinație este cu grapefruit, pentru un booster de vitamina C. Sfatul suplimentar pentru a îmbunătăți rețeta? Pentru o consistență mai cremoasă, adaugă puțin lapte vegetal.

3. Smoothie-uri de detoxifiere cu fenicul pentru pierderea în greutate

Dacă ți-ai propus să combați retenția de apă și să elimini lichidele, ba chiar să scapi de burta umflată, cel mai bun aliat pentru shake-urile de slăbire este feniculul. Combină-l cu pere și lămâie, care pot adăuga o notă proaspătă și cremoasă. Perfectă pentru a potoli foamea în mijlocul zilei. O alternativă interesantă este combinația de fenicul, portocală și ghimbir. Dulce și bogat în fibre și vitamine, smoothie-ul de fenicul poate fi îmbogățit cu țelină și grapefruit pentru a obține un gust mai complex.

4. Toate beneficiile fructelor roșii în smoothie-uri delicioase

Cu putere antioxidantă foarte mare, murele, afinele, zmeura și coacăzele pot sta la baza unui smoothie care să fie savurat la micul dejun. Poți, de asemenea, să adaugi o sursă de proteine precum iaurtul sau laptele. Savurate singure sau în combinație cu alte fructe, acestea sunt un concentrat de beneficii nu numai pentru dietă, ci și pentru piele.

5. Smoothie-ul de kiwi

Bogat în fibre, antioxidant și cu proprietăți diuretice, kiwi este bogat în fier și ajută la digestie. Este ingredientul ideal pentru smoothie-urile de slăbire. Combinația ideală este cu spanac și salată verde. Pentru un delicios smoothie verde adaugă și o linguriță de miere.

My title page contents