Simți cum te strânge, cum devine incomodă și neprietenoasă? Da, pielea ta dă semne de deshidratare. Acest lucru se întâmplă mai ales în sezonul rece. Temperaturile scăzute, vântul, consumul redus de lichide sunt doar câțiva factori vinovați de starea pielii tale.

„Hidratarea este una dintre funcțiile de bază ale pielii, esențială pentru a-i asigura sănătate și frumusețe acesteia. În caz de deshidratare, pielea pare opacă, ușor luminoasă, dură la atingere. În plus, încep să apară ridurile de suprafață.”, ne spune Nicoleta Ion, trainer Repêchage România.

Dar care este cel mai bun mod de hidratare a pielii?

„Sunt indicate tratamente dermato-cosmetice specifice, începând cu curățarea zilnică. Dacă aceasta nu este adecvată, poate sărăci și mai mult pielea de elementele constitutive capabile să garanteze o bună hidratare. Pe parcursul anului este necesar ca pielea să beneficieze de cel puțin două cicluri de tratament pentru hidratare profundă, cu ser concentrat și cremă specifică.”, adaugă specialistul.

Repêchage are în portofoliu un produs adaptat nevoilor tenului: HYDRA DEW® NOURISHING GELCREAM – Hydra Dew® Gel-Cremă pentru hrănire. Este o cremă puternic hidratantă cu acţiunea rapidă de absorbție a unui gel.

Cum acționează?

Factorul de Hidratare Marină din Alge Marine reglează capacitatea naturală a pielii de a reține apa, în timp ce acizii graşi esenţiali din Migdale şi Susan refac stratul lipidic de protecţie al pielii. În plus, crema reduce roşeaţa şi iritarea și conlucrează cu metabolismul natural celular pentru a restructura tenul. Astfel că, acesta devine mai fin, hidratat şi translucid.

Cum o folosești?

Aplici crema seara, pe toată faţa, pe gât şi pe decolteu. De asemenea, se poate folosi ca o cremă zilnică pentru zona ochilor şi a gâtului.

Oferă-i pielii tale un tratament premium de hidratare cu Repêchage HYDRA DEW® NOURISHING GELCREAM. Preț: 166 lei.

My title page contents