Aplicații pentru părinți: 5 sugestii folositoare indiferent de vârsta bebelușului

aplicații pentru părinți

În era tehnologiei este extrem de important să fii cât se poate de activă, iar pentru asta, există aplicații pentru părinți care te-ar putea ajuta! 

 

Aplicațiile pentru părinți sunt un accesoriu ideal, mai ales dacă îți dorești să îl supraveghezi pe cel mic atunci când caută lucruri online.

Uite cum!

Mai mult decât atât, aceste aplicații pentru părinți sunt ideale dacă vrei să monitorizezi bebelușul. Să îl ajuți să adoarmă mai ușor sau să îl faci să se simtă mai liniștit. Aplicațiile pentru părinți sunt folositoare și atunci când tu și partenerul sau partenera sunteți plecați. Cand vă doriți să vedeți cum se comportă bona cu cei mici, dacă sunt cuminți, etc.

Potrivit Socialweb.ro există câteva aplicții pentru părinți, care vă vor face experiența mai ușoară și mai plăcută:

Aplicații pentru parinți, ideale pentru bebeluși:

White Noise Baby

Aplicația White Noise Baby este disponibilă doar pentru iphone și costă 1$. Este ideală pentru părinții cu bebeluși, pentru că îi ajută să adoarmă mai bine, cu diferite sunete. Spre exemplu, muzică clasică, sunete de mașină sau zgomotele din burta mamei sunt doar câteva.

Această aplicație este ideală dacă scoți copilul  la plimbare și îți dorești să îl adormi mai ușor. Tot asa, dacă este agitat într-o seară!

WebMD Baby

Vrei să fii tot timpul la curent cu tendințele pentru bebeluși, sfaturile de la nutriționiști și de la medicii pediatrii? Bun,  atunci această aplicație este exact ce îți trebuie!

WebMD Baby este o aplicație care te ajută să găsești ușor sfaturi de la specialiști și tot felul de articole de parenting. Aplicația este perfectă dacă vrei să găsești rapid rețete de mâncare sau dacă îți dorești răspunsuri utile la întrebări despre copii!

Total Baby

Una dintre aceste aplicații pentru părinți, propusă de Socialweb.com este Total Baby. Deși nu este o aplicație gratuită și este disponibilă doar pentru IOS, ea este perfectă dacă vrei să îi ții evidența programului copilului tău.

Alimentația, programul de somn, schimbarea de scutece și baia – sunt numai câteva dintre activitățile pe care aplicația Total Baby ți le reamintește!

Baby Connect

Baby Connect este aplicația pentru părinți care vă va ajuta să faceți toate lucrurile în timp real și să fiți mereu conectați cu cei mici și cu supraveghetorii lor.

De exemplu, pe lână programul copilului, pe care aplicația îl memorează, ea te ajută să păstrezi legătura cu bona, bunicii și să schimbi informații în timp real despre bebeluși și programul lui!

Baby Monitor

Aplicația Baby Monitor este disponibilă doar pentru IOS. Ce face exact aceasta? Îți menține constant atenția asupra activităților copilului tău. Exact cum se întâmplă și în cazul alarmei standard de la telefon, aplicația Baby Monitor îți trimite notificări, care să te ajute să nu uiți când și ce trebuie să mănânce copilul, câte ore să doarmă sau când vine ora de culare.

 

 

 

 

My title page contents