Beneficiile portocalei pentru ten. Mănâncă portocale pentru un ten tânăr

Beneficiile portocalei pentru ten. Mănâncă portocale pentru un ten tânăr

Beneficiile portocalei pentru ten sunt multe. Portocala este un fruct cu nenumărate proprietăți benefice. Este un fruct capabil să mențină pielea tânără și elastică, dar are și efecte pozitive asupra sănătății. Să aflăm câteva!

Portocala este un fruct care trebuie inclus în dietă, dacă vrei să-ți menții pielea tânără și sănătoasă. Dacă mărul roșu curăță corpul și lămâia ajută la o digestie mai bună, portocala are efecte incredibile asupra feței și corpului. De fapt, portocala conține o cantitate abundentă de vitamina C, care împreună cu luteina ajută la menținerea pielii întotdeauna hidratată și elastică. În acest fel, este chiar posibilă reducerea progresiei ridurilor, fără a fi necesară utilizarea unor creme sofisticate și scumpe. Luteina creează și o barieră naturală împotriva razelor ultraviolete, care pot deteriora țesuturile

Multe programe de înfrumusețare includ portocala în dieta zilnică pentru a consolida nu numai sănătatea pielii, ci și cea a unghiilor și a părului. Așadar, consumând doar un pahar de suc de portocale pe zi, te vei bucura de beneficii mari pentru sănătate și frumusețe.

Beneficiile portocalei pentru ten. Portocala, un puternic antioxidant

Vitamina C conținută în portocală contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Ajută, de asemenea, la combaterea afectării pielii cauzate de expunerea la soare și poluare. Vitamina C îmbunătățește structura generală a pielii. Portocalele conțin, de asemenea, acid folic (vitamina B9), un element esențial pentru funcționarea celulară și pentru creșterea țesuturilor.

Pe lângă faptul că oferă multe beneficii pielii, portocala are și alte proprietăți benefice importante. În primul rând, la fel ca avocado, este un puternic antioxidant. Este capabilă să prevină bolile vasculare, cardiace și chiar cancerul. În plus, vitamina C combinată cu beta-caroten și flavonoide, combate colesterolul și curăță organismul de substanțe nocive. Datorită magneziului, facilitează digestia prin dezinfectarea intestinului. Portocala, de fapt, poate fi folosită și ca un remediu natural excelent pentru durerile abdominale. Evitând astfel administrarea de medicamente în caz de dureri care nu sunt prea intense.

Probabil cel mai complet fruct

Pe scurt, portocala este probabil cel mai complet fruct din punct de vedere al beneficiilor pentru organism. Un suc de casă poate înlocui cu ușurință cafeaua, oferind aceeași energie ca și aceasta din urmă. În ceea ce privește pielea, printre celelalte fructe care pot ajuta la menținerea și îmbunătățirea aspectului acesteia, trebuie menționată lămâia. Aceasta este capabilă să elimine coșurile, prin simpla aplicare a sucului său pe față. Adăugăm pe listă și căpșuni, afine, coacăze, zmeură, banane și papaya. Prin urmare, cea mai bună soluție pentru a avea un ten sănătos și un organism bun, sunt salatele de fructe delicioase.

My title page contents