Biscuiti cu nuca, mere si cocos

Biscuiti cu nuca, mere si cocos. Biscuiti deliciosi, parfumati si fara gluten. Biscuiti pentru orele diminetii si pentru orele dupa-amiezii. Biscuti pentru copii frumosi si adulti sanatosi.

 

INGREDIENTE Biscuiti cu nuca, mere si cocos

  • 100 de grame faina de cocos
  • 150 de grame faina de nuci
  • 100 de grame faina de orez
  • 100 de grame de xylitol sau sirop de agave
  • o lingurita de agar agar
  • jumatate de lingurita de vanilie
  • 4 oua bio
  • 250 grame de mere rase
  • 50 de grame de fulgi de cocos
  • 50 de grame de nuca rasa
  • un praf de copt fara gluten
  • 200 ml de lapte de orez
  • un varf de cutit de sare

 

MOD DE PREPARARE Biscuiti cu nuca, mere si cocos

  • Amesteci faina de nuca cu cea de cocos si cea de orez. Adaugi apoi vanilia, agar-agar-ul si praful de copt.
  • Pasul urmator: mixeaxa cu fainurile nuca rasa si cocosul.
  • Pune in vasul mixerului ouale, marul ras, xylitolul, laptele si sarea si mixeaza bine pana obtii o compozitie cremoasa.
  • Acum, ia cu lingurita sau daca vrei perfectiune – cu tubul de patiserie – compozitia si pune-o in tava de copt ( tapetata cu hartie) forme ca niste banuti.
  • Incalzeste cuptorul la 170 – 180 de grade.
  • Da tava la cuptor pentru 20 de minute si apoi lasa la racit.
  • Savureaza cu elan si sanatate!

 

Sursa foto: Pinterest

My title page contents