Bombonele Rafaello

Mici. Pretioase. Delicioase. Sanatoase. Bombonele Rafaello. Perfecte atat pentru Sarbatori, cat si pentru mici gustari dulci si datatoare de energie. Azi, ne jucam cu niste bombonele cu cocos.

 

INGREDIENTE BOMBONELE RAFAELLO:

  • O cana de nuci caju ( ideal ar fi sa le lasi la inmuiat cam 6 ore inainte de a le pregati)
  • O cana de migdale (ideal ar fi sa le lasi la inmuiat cam 6 ore inainte de a le pregati)
  • 2 cani fulgi de cocos
  • Jumatate de cana de ulei de cocos
  • 50 de grame de unt de cacao topit in bain marie
  • Jumatate de cana de miere sau de sirop de agave
  • 5 picaturi de esenta de vanilie pura

 

MOD DE PREPARARE BOMBONELE RAFAELLO:

 

  • Mixeaza bine nucile si migdale pe care le-ai tinut la hidratat. Ideal – dar asta depinde si de puterea blenderului – este sa obtii o pasta fina.
  • Adauga nuca de cocos, dulcele, aromele si uleiul de cocos si untul de cacao.
    Daca ti se pare prea gras, poti sa  mai adaugi cocos.
  • Amestecul obtinut il dai la frigider ca sa se intareasca nitelus ( cam 30 de minute)
  • Apoi, te apuci de modelat bombite si bombonele.
  • La final, le tavalesti prin nuca de cocos si eventual un pic de fistic zdrobit. Si wow, ia uite ce bonboane Rafaello de casa ai obtinut!
  • Pofta buna!

 

Sursa foto: Pinterest

My title page contents