Aproape oricine a suferit de acnee la un moment dat în viață, din cauza hormonilor sau a stresului. Coșurile nu indică faptul că pielea este murdară sau necurățată, cum s-ar crede. De fapt, curățarea în exces a pielii poate duce la agravarea iritării.

 

Iată cum să obții o piele strălucitoare și sănătoasă:

1. Spală-ți fața de două ori pe zi

Primul pas pentru a avea o piele sănătoasă este să ai o rutină zilnică de igienă personală. E nevoie să-ți cureți fața atât dimineața, imediat după ce te-ai trezit, cât și seara, înainte de a merge la culcare. Spală-ți fața timp de cel puțin un minut, pentru a distruge bacteriile de pe piele. Înlătură machiajul înainte de a merge la somn. Folosește un demachiant fără ulei, înainte de a-ți spăla fața cu săpun.

2. Încearcă produse pe bază de acid salicilic

Curăță și elimină celulele moarte, încurajând creșterea unui strat nou de piele.

3. Folosește produse de curățare pe bază de sulf

Se pare că săpunurile cu sulf reduc excesul de sebum.

4. Folosește un retinoid

Retinoizii sunt detergenți care conțin concentrații foarte mari de vitamină A, care, la rândul lor, ajută la purificarea porilor înfundați și la dizolvarea murdăriei.

 

În plus, pentru rezultate mai bune și un real confort, specialiștii Repêchage îți recomandă cu încredere HYDRA MEDIC® FACE WASH FOAMING GEL CLEANSER – Hydra Medic® Demachiant tip spumă-gel pentru faţă, cu Acid Salicilic.

Știai că acidul salicilic controlează bacteriile ce provoacă probleme tenului?

HYDRA MEDIC® FACE WASH FOAMING GEL CLEANSER este o formulă fără săpun ce curăţă, fără a provoca uscarea tenului. Amestecul antioxidant de ceaiuri calmează tenul inflamat, lăsându-l moale şi fin.

Pentru un efect vizibil, folosește produsul de două ori pe zi.

Gama Hydra Medic® este răspunsul tău pentru acneea cu care te confrunți, la orice vârstă.

Formula unică curăţă şi purifică porii, controlând pustulele şi menţinând în acelaşi timp echilibrul de hidratare al tenului.

De aceea, nu ezita, încearcă Repêchage HYDRA MEDIC® FACE WASH FOAMING GEL CLEANSER – Hydra Medic® Demachiant tip spumă-gel pentru faţă, cu Acid Salicilic. Preț: 94 lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents