Ce este un aliment functional? Cum arata? De ce sa alegi sa il introduci in dieta ta? Ei bine, Cori Gramescu ne explica.

 

Cori a povestit despre implicarea ei in acest proiect, despre ce inseamna un aliment functional si despre importanta acestui program in viata noastra de zi cu zi. In urma unei vieti urbane agitate, cu tot ce inseamna acest lucru: hrana din agricultura industrializata, procesarea alimentelor, traiul intr-un mediu poluant si stresant este nevoie de un aport real de incarcarea cu vitamine, minerale, antioxidanti, care de cele mai multe ori nu se mai regasesc in alimentatia noastra. “Alimentele functionale din programul SUPER BODY RESET 3-10-3-3 au un gust placut, sunt usor de folosit, nu au adaos de zahar si nu contin gluten, fara restrictii alimentare, recomandate chiar si celor cu diabet zaharat”, a mai adaugat Cori.

SUPER BODY RESET 3-10-3-3 are ca efect purificarea organismului prin eliminarea toxinelor si aportul de nutrienti, fiind compus din patru alimente functionale care se consuma pe parcursul a trei saptamani, dupa cum urmeaza:

3_10_3_3

  • SUPER ANANAS®, Primul aliment functional dedicat in intregime reducerii retentiei de apa din tesuturi, 3 zile
  • DETOXASE®, Primul aliment functional dedicat detoxifierii si revitalizarii organismului, 10 zile
  • SUPER ORANGE®, Primul aliment functional dedicat in intregime sustinerii sistemului imunitar al organismului, 3 zile
  • SUPER FRULLATO®, Primul aliment functional dedicat in intregime asigurarii aportului de vitamine, minerale, antioxidanti si prebiotice, 3 zile.

 

Incepand cu luna iunie, produsele vor fi disponibile in farmaciile Sensiblu selectate si online, pe www.evitalfunctionalfood.ro, www.bioportal.ro

 

Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe: www.evitalfunctionalfood.ro si pe Facebook/EVITAL Functional Food

 

My title page contents