Ziua Internationala a Teatrului pentru Copii si Tineret

Pe 20 martie, teatrele pentru pici din intreaga lume sarbatoresc Ziua Internationala a Teatrului pentru Copii si Tineret. Organizat anual, la initiativa ASSITEJ – Asociatia Internationala de Teatru pentru Copii si Tineret, evenimentul-aniversar este celebrat in peste 80 de tari cu scopul de a promova educatia celor mai mici spectatori prin teatru.

Pastrand traditia aniversarii, Teatrul Ion Creanga invita publicul sa sarbatoreasca printr-un program special, conturat in jurul unuia dintre cele mai indragite personaje din literatura universala. Astfel, pe data de 20 martie, Teatrul propune doua reprezentatii inedite ale spectacolului „De-a Micul Print”, noutatea constand intr-un final-surpriza pentru cei mici.
Dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 6 ani, spectacolul transpune filosofia lui Antoine de Saint-Exupéry intr-o maniera jucausa. Scena devine astfel teren de joaca: noua cuburi se sucesc si rasucesc, facand loc pentru tronul Regelui, concertul Vanitosului si intalnirea cu floarea mult iubita. Iar joaca nu se opreste! La finalul celor doua reprezentatii, publicul va fi invitat sa exploreze planeta Micului Print si sa interpreteze personajele intalnite in spectacol. Apoi, folosindu-si imaginatia si creativitatea, copiii isi vor putea desena prietenul preferat – floarea iubitoare sau oita simpatica.
Daca inca nu v-ati cumparat bilete pentru calatoria propusa de Teatrul Ion Creanga, o puteti face de la Casa de Bilete a Teatrului sau prin reteaua Eventim.
Cand: 20 martie, orele 11.00 si 17.00

Unde: eveniment gazduit de Teatrul de Comedie – Sala Noua

Afla mai multe pe: www.teatrulioncreanga.ro

My title page contents