cum alegi hotelul când mergi cu copilul la munte

Află cum alegi hotelul când mergi cu copilul la munte și vezi la ce aspecte ar trebui să fii cât mai atentă, pentru o vacanță reușită!

 

Când alegi hotelul pentru o vacanță cu cei mici, e bine să fii atentă la câteva aspecte: camerele suficient de mari, un loc de joacă pentru copii și mai ales curățenia. Când mergi la mare e bine să alegi o unitate de cazare aproape de plajă, dar ce faci când mergeți la munte?

I-am cerut câteva sfaturi senior editorului în turism, Mădălina Isar, care te-ar putea ajuta să știi cum să faci o alegere inspirată:

Cum alegi hotelul când mergi cu copilul la munte – sfaturi pe scurt:

1. Camerele ar trebui să fie încăpătoare ca să nu aveți probleme cu spațiul. E bine sa rămână suficient loc, chiar și în cazul prezenței unui pat supliementar sau al unui pătuț.

2. Curățenia este foarte importantă. Madalina Isar, senior editor în turism, recomandă să verifici părerile altor turiști înainte să alegi o unitate de cazare. „Confortul și curățenia trebuie să fie la standarde ridicate, așa că este bine să citim și părerile turiștilor care au fost cazați într-un anumit hotel … În plus, un hotel bun are și facilități pentru cei mici, de exemplu loc de joacă cu tobogane și leagăne, piscine special amenajate pentru copii, dar și zone care susțin diverse spectacole cu personaje din desene animate.” recomandă ea.

3. La hotel, ar fi bine să existe locuri de joacă pentru copii, piscină, terenuri de sport, ca cel mic să nu se plictisească niciodată.

Hoteluri la munte, ce facilități pentru copii poți găsi?

Am întrebat-o pe Manuela Isar ce facilități pentru copii poți găsi în hotelurile de la munte din România. Asta pentru ca tu să știi ce poți căuta și ce așteptări să ai de la unitățile de cazare.

„Un număr mare de hoteluri child friendly se găsesc și în zonele montane ale României, cele mai multe spații de cazare dispun de grădini generoase cu terenuri de sport, locuri de joacă dotate cu tobogane, trambuline etc., piscine interioare, centre SPA, saună, sală de fitness, iar mai nou chiar și mici saline create artificial.” spune ea.

Destinații pentru copii în zona montană?

Dacă am discutat despre cum alegi hotelul când mergi cu copilul la munte, este momentul să vedem și stațiunile de prietenoase pentru copii.

Când mergi cu copiii la munte, senior editorul în turism, Mădălina Isar, recomandă să alegi hoteluri apropiate de punctele cheie ale stațiunii, pârtiile sau centrul, acolo unde se află magazinele și parcurile.„ Preferata publicului rămâne Valea Prahovei cu peisajele armonioase și un număr mare de hoteluri ce dispun de facilități atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.” explică ea.

Ofertă pentru familie și cei mic la munte:

Sejur Sinaia – tarife de la 650 lei/persoana, 5 nopți de cazare cu mic dejun  la hotel de 4*, transport individual. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

 

 

 

My title page contents