Toamna este un anotimp care ne pune coafura in dificultate. Vremea umeda si vantul tot mai prezent ne fac probleme atunci cand vrem sa pastram intact aspectul parului nostru. Uite cum pastrezi forma si volumul parului pe vreme rece si ploioasa.

 

Arabella Zadic, trainer The Studio si membru in echipa Wella Professionals, ne da cateva sfaturi in acest sens. „Parul uscat, lipsit de hidratare, tinde sa absoarba apa din aer. Desi coafat, cand intra in contact cu umiditatea din atmosfera, se umfla si isi pierde forma data. Pentru a preintampina acest lucru, parul are nevoie de sustinerea oferita de produse cu efect de stabilizare si hidratare a firului”.

O gama speciala de ingrijire pentru un par rebel, care isi pierde repede forma din cauza lipsei hidratarii este Smoothen de la System Professional.  Contine ulei de avocado ce ofera protectie impotriva umiditatii , extract de zer pentru vitalitate si extract de casmir, ce netezeste suprafata firului de par.

Din punct de vedere al stylingului, este nevoie de o spuma (Elegant Shape de la SP) si un fixativ  (Perfect Hold) ce ofera protectie impotriva caldura si a umiditatii.

Avand produsele potrivite ca sprijin, cu siguranta vom putea pastra look-ul oferit, chiar si in conditiile unui grad mare al umiditatii in aer.

 

My title page contents