Disciplinează-ți părul pe timp de iarna! Tipsuri de la stiliștii Londa Professional

Disciplinează-ți părul pe timp de iarna! Tipsuri de la stiliștii Londa Professional

Disciplinează-ți părul pe timp de iarna! Zăpadă. Lapoviță. Vânt. Frig. Ingrediente de sezon binecunoscute. Și totuși, cum treci peste aceste detalii de sezon ca să ai un look cât de cât așezat?  Știm, acum mai mult decât oricând, coafarea și îngrijirea părului devin mai dificile. Detaliile în plus de care să ai grijă: fire uscate, rebele, și un păr per total electrizat și deshidratat.

 

Ce ai de făcut? Să pui în aplicare câteva trucuri obținute de la stiliștii Londa Professional. Scopul? Să te ajute să îți disciplinezi părul.

Gabriel Ilie, hairstylist Londa Professional, crede că cel mai important pas în rutina ta de îngrijire este alegerea șamponului. „Optați pentru un produs hidratant. De ce? Părul poros are un volum greu de stăpânit, așa că are nevoie de ingrediente care să îl ajute să rețină umiditatea. Sugestia lui? Șamponul Deep Moisture.

Disciplinează-ți părul pe timp de iarna! Tipsuri de la stiliștii Londa Professional

Ulterior, te rugăm să nu uiți de hrănirea părului cu conditionner, iar dacă poți, o data pe săptămână, folosește un tratament intensiv de hidratare.  Cere sfatul unui stilist professional și roagă-l să te ajute să alegi un balsam adaptat, care conține ingrediente precum uleiul de avocado sau cel din germeni de grâu. Recomandarea noastră? Sleek Smoother de la Londa Professional.

Lasă părul să se usuce în mod natural

Înainte să îți usuci părul cu un uscător, lasă părul să se usuce în mod natural 80-90%. Uscătorul poate electriza și mai rău părul”, avertizează hairstylistul Londra Professional.

Prea mult aer fierbinte concentrat direct asupra părului îl poate deshidrata. Și asta, mai ales în timpul lunilor de iarnă, când aerul este mai puțin umed. Dacă ai părul ușor ondulat, lasă părul să se usuce natural în proporție de 90%, apoi folosește un uscător pentru a-l usca integral.

Uleiuri pentru un păr frumos

Nu ezita să te piepteni în mod regulat pentru a ajuta uleiurile naturale să se distribuie pe întreaga suprafață a cuticulei, menținându-ți părul hidratat. În plus, pentru îngrijirea părului uscat, poți folosi un ulei pentru păr.

 

 

My title page contents