In luna mai, in fiecare dintre cele patru weekend-uri – 9/10, 16/17, 23/24 si 30/31 – strada Lipscani devine Strada BT. Departe de stres, deadline-uri, griji, pe Strada BT vei fi asteptat cu multa voie buna, evenimente inedite, oameni frumosi, spectacole gandite numai pentru tine.

In fiecare dimineața, intre 10.00 si 13.00, copiii vor retrai magia celor mai cunoscute desene animate, alaturi de mascote care vin special pentru a canta, a dansa si a face poze alaturi de micuți.

Organizatorii au pregatit numeroase surprize: fiecare poate fi vedeta pentru o zi cantand la Pianul BT, se poate transpune intr-o realitate virtuala cu multa adrenalina in Caruselul BT sau chiar poate deveni pictor sau sculptor in cadrul unor proiecte artistice inedite, de mari dimensiuni.

Pe Strada BT poți citi in „Biblioteca in aer liber” Humanitas: de data aceasta, scriitorii te intampina intr-o atmosfera de sarbatoare. Pentru ca relaxarea sa fie completa, poți citi intr-unul dintre locurile special amenajate, bucurandu-te in acelasi timp de flori supradimensionate.

Invita-ți prietenii la povesti cu soare, pe bancuțele BT.

Pe 9 si 10 mai esti asteptat pentru:

10:00 – 13:00

Activitaţi distractive pentru copii: mascotele din desene animate şi mascotele BT se joaca cu cei mici, fac poze, danseaza cu ei
Ateliere de creaţie – cadouri pentru parinţi şi copii, deopotriva
Cor de copii – „Bucuria Muzicii”
Demonstraţii sportive inedite – ii vom intalni pe campionii „Jocului minţii” – Şahul
17:00 – 21:00

Parada deschidere – actori pe picioroange, jonglerii, mingi, popice, acrobaţi la sol dau startul evenimentelor pe Strada BT
Concert „Adolescentin Cvartet”
Piesa de teatru – „Fa-mi Loc” pe Strada BT – cu Marius Manole si Medeea Marinescu
Concert de muzica clasica, jazz, vals
Pegas Show
Pianul BT – fii vedeta pentru o zi şi canta la pianul gigant
Realitate Virtuala – Caruselul BT
Strada BT este un eveniment organizat de Banca Transilvania, in parteneriat cu Primaaria Municipiului București si susținut de Fundația SScoala de Televiziune Tudor Vornicu.

Mai multe detalii despre program puteți gasi pe site-ul evenimentului.

 

My title page contents