Lion Mentor Association te invita la proiectia documentarului “PASI spre CONSTIENTIZARE” – avand ca subiect alaptarea si substituentii de lapte matern. Evenimentul are loc  la Cinema Elvira Popescu (Institutul Francez, Blvd. Dacia, nr 77, Bucuresti), in data de 20 mai 2015, de la 18:30.

Documentarul raspunde la intrebari legate de drepturile mamei si copilului la nastere, vorbeste despre ora magica si importanta ei pentru o alaptare de succes, numeste cateva adevaruri mai putin cunoscute despre laptele praf si dezvaluie violari constante ale Codului International de Marketing referitoare la substituentii de Lapte Matern.

Roxana Dudus, consultant in alaptare La Leche League, Dr. Costel Stanciu, presedintele Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor din Romania si Diana Mateescu, reprezentant IBFAN in Romania sunt cativa dintre specialistiicare vor oferi informatii concrete si corecte despre alaptare si lapte praf celor prezenti la vizionarea documentarului Pasi spre constientizare.

In Romania, rata alaptarii exclusive pana la varsta de 6 luni este una foarte mica, 12.6%, iar rata alaptarii exclusive la externarea din maternitate este una si mai mica, undeva la 5%.

Pasi spre constientizare este al doilea documentar semnat de Irina Thiery (ea insasi mama a doi copii) pentru campania Indraznesc pentru copilul meu!” (dupa Indraznesc sa nasc asa cum vreau!).

Mai multe detalii pe http://www.LionMentor.ro

My title page contents