După petrecere, ia o pauză și go green!

După petrecere, ia o pauză și go green!Te-ai bucurat de şampanie, ai devorat macarons şi alte deserturi delicioase fără remușcări? Nici măcar una? Ei bine, acum la începutul noului an, te gândești că e momentul să iei o pauză și să încerci o dietă? Iată ce pași trebuie să urmezi pentru un detox rapid și eficient!

 

Vrei să încerci să ții o cură de detox (este și firesc după mesele bogate din perioada sărbătorilor) fără prea prea mult efort, înfometare sau a urma remedii imposibile? Ce poți face?

Detox ușor pas cu pas

Primul pas constă în schimbarea obiceiurilor alimentare. Cât mai repede și eficient,  dar nu drastic pentru a evita efectul de yo-yo.

  • Consumă alimente ușoare, dar nu sări peste nicio masă.

  • La cină, cea mai bună alegere sunt: supele de legume, o porție de cereale integrale (quinoa, paste, orez brun) şi lapte slab. Evită să iei cina după ora 20, pentru ca organismul tău să poată asimila toți nutrienții pe timpul nopții.

  • Redu grăsimile animale și consumă cât mai mult pește.

  • Un alt aliment care nu trebuie să lipsească din dieta ta este anghinarea – pentru propietățile diuretice.

  • Ia o pauză de la dulciurile preferate și încearcă să consumi mai multe fructe.

O altă posibilitate este să beneficiezi de puterea plantelor. Recunoscute în mod tradiţional pentru proprietăţile detoxifiante, anghinarea este aliatul tău la ȋnceput de an.

Gerlinéa Shot Detoxifiant Anghinare conţine 720mg concentrat anghinare. Acesta contribuie la buna funcționare a ficatului și la ținerea sub control a greutății.

Ce nu trebuie să lipsească din dieta ta?

  • Consumă ceaiuri de plante cum ar fi păpădia, frunzele de coacăze negre sau fructe roșii bogate în antioxidanți și ceai verde.
  • Mizează pe plante medicinale care favorizează drenajul și eliminarea toxinelor din corp: cozile de cireșe, chimen sau frasin.

Un alt truc pentru o detofixiere ușoară?

Începe-ți dimineață cu o cană de apă calduță în care ai stors sucul unei 1/2 de lămâie. Nu este ceva foarte original, dar este o metodă de neȋnlocuit pentru a curăţa ficatul. Şi unde mai pui că apa cu lămâie favorizează eliminarea toxinelor și a reziduriilor acumulate în organism. Plus că aduce cu sine și un ten mai luminos!

Soluţia Gerlinéa pentru detoxifierea la ȋnceput de an este Drenor Detox BIO, 500ml – un concentrat din plante. Dilueaza 50ml (un capac) ȋntr-un litru cu apă pentru a obţine o bautură pe care o poţi folosi acasă sau la birou ȋntr-o cură de 10 zile. Gerlinéa a reunit ȋn acest produs 4 plante esenţiale ȋn curele de slăbire şi de purificare a organismului: păpădie, coacăz negru, ceai verde și mãslin.

 

My title page contents