Tată în funcție de zodie: cum se va comporta soțul tău cu cel mic?

Fiecare bărbat are, în general, două mari slăbiciuni în viața: soția lui și copiii pe care îi au împreună. Dacă vrei să știi cum se va comporta iubitul tău, te invit să descoperi ce fel de tată în funcție de zodie va fi, după apariția celor mici!

 

Ziua în care te naști spune multe depsre tine, și la fel se întâmplă și în cazul soțului tău! Dacă ai îndoieli și nu ești sigură că este pregătit să aibă copii împreună cu tine, ai putea să descoperi cum se va comporta cu ei, potrivit zodiei. Thebump.com ne spune care sunt calitățile și defectele unui tată în funcție de zodie:

Bărbatul Vărsător, tatăl boem al zodiacului!

Nativul Vărsător este un bărbat boem și plin de romantism. El va fi mai repede cel mai bun prieten sau sfătuitorul copilului tău, decât un model disciplinar. Totuși, în ciuda acestor caracteristici, bărbatul Vărsător este un tată de încredere. El va fi mereu prezent în viața copiilor, în ciuda atitudinii sale nonconformiste.

Tată în funcție de zodie: Peștii sunt artiști înnăscuți

Tații născuți sub semnul Pești sunt firi creative, sensibile și pline de energie. Un tată Pești va știi întotdeauna cum să îi stimuleze latura creativă a celui mic. Mai mult decât atât, visatori din fire, tații Pești îi vor îndemna pe cei mici să aibă idealuri cât mai mari și vor face totul pentru ca aceștia să-și vadă visele îndeplinite.

Bărbatul Berbec – tatăl sportiv al zodiacului

Acest nativ iubește din tot sufletul sporturile, fie ele simple sau extreme. În calitate de tată, Berbecul își va îndemna constant copilul să facă mișcare și, mai mult decât atât, îl va convinge să înceapă și sporturi extreme precum.

Tatăl Berbec va avea o relație destul de specială cu cel mic, datorită sporturilor pe care le vor practica împreună.

Tată în funcție de zodie: cine este bărbatul stabil?

Taurul! Nativul Taur este una dintre cele mai echilibrate semne ale zodiacului. El va reuși să organizez eficient viața copiilor cât sunt mici, se ocupă de teme, de sănătate și de sporturile pe care cei mici le vor practica.

Mai mult decât atât, tatăl Taur le va fi chiar și un prieten apropiat copiilor, datorita firii sale amuzante.

Gemenii, tații copii ai zodiacului

Dacă copilul tău va avea un joc interesant, tatăl Gemeni va fi cel care îl va juca în locul lui. Gemenii sunt părinții atrași de lucruri abstracte, inedite și astfel vor putea cultiva latura creativă a celui mic!

Totuși, copiii cu tați Gemeni vor avea întotdeauna un prieten de nădejde. Gemenii sunt orientați către practic, motiv pentru care vor fi mereu atenți cu copiii și vor încerca întotdeauna să le facă viața și deciziile mai ușoare.

Bărbatul Rac, cel mai sensibil tată al zodiacului

Tatăl Rac este un familist convins. El este dispus să își dea și viața pentru copiii și familia lui! Firi introvertite, bărbații Rac pot fi uneori indispuși, iar acest lucru îi va induce în eroare pe copii. Tatăl Rac este poate singurul tată dispus să își lase job-ul și viața socială doar pentru a-și crește copii.

Tată în funcție de zodie: Leul îi va conferi siguranță celui mic

Bărbatul Leu are un caracter puternic și va fi oricând gata să „sară la atatc” pentru copilul lui. Mai mult decât atât, el va avea o atitudine caldă cu cel mic, fapt care îl va determina pe micuț să creadă că are cel mai bun tată din lume.

Pe lângă toate acestea, Leii sunt niște copii în adâncul sufletului lor, așa că cei mici vor avea și cei mai buni parteneri de joacă.

Bărbatul Fecioară – un tătic mult prea organizat

Bărbații Fecioară iubesc ideea de a avea copii, însă este posibil să exagereze cu controlul asupra lor. Adora disciplina și munca organizată și vor încerca să le inducă copiilor aceleași sentimente.

Totuși, în ciuda dorinței exgerate de control, tatăl fecioară va fi un părinte răbdător și ascultător. Cel mic nu va simți niciodată că îi lipsește afecțiunea.

Tată în funcție de zodie: bărbatul Balnață este echilibrat

Bărbatul Balanță este variantă perfectă de tată dacă îți dorești armonie în viața copilului tău. El îndeplinește aproape toate calitățile și va fi întotdeauna un părinte înțelegător. Nativul Balanță se poate juca cu cel mic, dar în același timp să gasească și vreme pentru teme.

Mai mult decât atât, Balanțele au înclinații artisitce, iar un astfel de tată va face tot posibilul ca copilul său să se bucure de activități extrașcolare diverse. Va încerca să le sugereze cursuri care îmbină arta cu plăcerea precum muzica, orele de teatru sau de pictură. Totodată, își va dori să le stimuleze creativitatea cu ajutorul orelor de robotică.

Tată în funcție de zodie: Scorpionul va fi un părinte posesiv

Scorpionii vor fi soți și tați extrem de loiali. Ei își vor lua în serios cele două roluri și vor fi persoana pe care te vei putea baza în absolut orice moment. În ceea ce privește educația, părinții Scorpion vor fi totuși firi aspre și dure, însă nu din rautate.

Tații Scorpion își doresc ca cei mici să crească și să ajungă persoane importante. Tocmai de aceea, ei vor face tot posibilul să-și pregătească copiii pentru provocările importante ale vieții.

Bărbatul Săgetător – un tată cu cât mai puține angajamente

Când vine vorba de tatăl Săgetător vine vorba de distracție. El va fi mereu dispus să se joace cu cel mic, să meargă în excursii și să îl însoțească la sporturile extreme. Tot ceea ce înseamnă distracție, pentru tatăl Săgetător reprezintă punctul forte.

Totuși, problema apare atunci când Săgetătorul nu își va dori să își asume responsabilitatea. El va fi mereu acolo să îl asculte pe cel mic, să îi ofere sfaturi și va fi gata oricând de distracție. Însă, în ceea ce privește educația și disciplina, bărbatul Săgetător nu se va amesteca, lăsându-și soția să se ocupe de treburile importante.

Tată în funcție de zodie: Capricornul, stâlpul familiei

Bărbatul Capricorn este unul dintre cele mai cerebrale semne zodiacale. Un bărbat cumpătat, Capricornul nu se va arunca niciodată la cheltuieli inutile sau jucării nefolositoare pentru copii. De la el, cei mici vor învăta cum să fie persoane organizate, cum să își construiască un simț al răspunderii și cum să fie persoane cît mai ambițioase!

Dacă ești proaspăt mămică, descoperă 7 lucrui pe care să le faci după ce ai născut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents