Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut

Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut

Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut. Tu stii? Ei bine, in numerologie, fiecare cifră are o semnificație și orice număr are o vibrație proprie, care ne influențează în mod subtil. Citește și află secretele fiecărei zi din lună și cum ziua în care te-ai născut îți poate influența destinul.

 

Liderii sunt născuți pe 1

Calități: Firi puternice, independente, cei născuți în prima zi a lunii dau dovadă de o gândire inventivă, rapidă, iar ambiția și spiritul de competitivitate îi ridică repede în vârful piramidei. În plus, dețin darul minunat de a-i motiva pe ceilalți.

Defecte: urăsc rutina și să primească ordine. Sunt foarte încăpățânați, le place să riște chiar dacă nu întrevăd finalul și au tendința de a forța nota când lucrurile nu merg în direcția pe care și-o doresc.

 

Cei născuți pe 2 sunt cooperanți

Calități: sensibili, afectuoși, cei născuți în ziua de 2 a lunii au nevoie de anturaj pentru a se simți împliniți. Diplomația este al doilea lor nume. Au intuiții excelente și abilități psihologice, au gusturi bune în materie de artă și frumos, dar nu le place să iasă în față, preferând planul secund.

Defecte: faptul că preferă rândul secund în managementul unei acțiuni denotă timiditate, neîncredere, vulnerabilitate și o lipsă de competitivitate. Au tentința de a accepta prea multe compromisuri.

 

Imaginativii se nasc în zilele de 3 ale lunii

Calități: sociabili, inspirați, veseli și entuziaști, cei născuți în ziua de 3 au capacitatea de a transmite și celorlalți emoțiile lor. Au carismă, grație și strălucire. Simpla lor apariție este strălucitoare, fie că este vorba de micul ori marele ecran, ori de scenă. Inteligența ascuțită este dublată de o mare sete de cunoaștere.

Defecte: au multe toate, dau dovadă de nestatornicie, superficialitate și, uneori, chiar frivolitate. Au tendința de a cheltui mai mult decât își pot permite.

 

Cei născuți pe 4 sunt conștiincioși

Calități: iubesc munca și sunt disciplinați și responsabili, calități care se regăsesc atât în viața profesională, cât și în cea particulară. Realiști, ei trebuie mai întâi să creadă și nu construiesc decât pe un teren verificat și solid.

Defecte: pot da dovadă de scepticism, încăpățânare și toate acestea le creează o serie de frustrări.

 

Isteții își aleg ziua 5 pentru a veni pe lume

Calități: știu totul despre orice, pentru că sunt inteligenți și foarte curioși și au marele talent de a găsi soluții rapid. Mereu în căutarea noului, sunt foarte adaptabili, progresiști și deschiși la schimbări. Le place să comunice, să socializeze și să cunoască oameni noi.

Defecte: au tendința să exagereze cu mâncarea, alcoolul, drogurile ori medicamentele sau cu sexul, cu nocive efecte asupra sănătății lor.

 

Familiștii se nasc pe 6

Calități: înțelegători, generoși, sociabili, aceste persoane se simt fericite când pun umărul la fericirea celorlalți, în special a familiei. Sunt adepții armoniei și vor da tot ce au pentru încurajarea și sprijinirea celor din familie și a prietenilor.

Defecte: credulitatea este un punct slab pentru acești oameni, care manifestă o slăbiciune în fața rugăminților, laudelor și a lingușelilor.

 

Pe 7 se nasc înțelepții

Calități: înclinați spre cultură, spiritualitate, filozofie, știință și tehnică, acești se simt atrași și de mistere și ocultism. Dispun de vaste facultăți mentale, preferă să lucreze singuri și duc la bun sfârșit ceea ce încep.

Defecte: neajunsurile relaționale derivă din egocentrism, orgoliu nemăsurat și din neputința de a-și exterioriza sentimentele.

 

Oamenii de afaceri se nasc pe 8

Calități: aceștia au simțul afacerilor și al banilor, un talent organizatoric perfect și multă putere de muncă. În plus, au idei originale care se traduc în realizări spectaculoase.

Defecte: din păcate au tendințe dominatoare sau extremiste, lipsă de scrupule și fac greșeala de a risca gratuit, ceea ce poate duce la pierderea a tot ce au acumulat.

 

Pe 9 se nasc idealiștii

Calități: altruiști, caritabili, plini de compasiune dar și dinamici și eficienți, cei născuți pe 9 sunt atrași de sfera artistică a vieții profesionale. Sunt extravaganți (pot părea ciudați), rebeli și aventuroși.

Defecte: ideile fanteziste și lipsa de tact poate submina caracterul unei persoane care s-a născut în această zi.

 

Cei născuți pe 10 sunt ambițioși

Calități: puternici, curajoși, dinamici și foarte siguri pe ei, aceștia își găsesc singuri drumul în viață. Majoritatea ajung oameni de succes, mai ales dacă își stabilesc obiective precise și cinstesc loialitatea și devotamentul.

Defecte: firi iuți, sunt mâncați de posesivitate și gelozie, au idei fixe și tendințe dominatoare.

 

My title page contents