Zodiile compatibile în 2018: ce cupluri se formează după noaptea de Anul Nou

zodiile compatibile în 2018

Descoperă zodiile compatibile în 2018 și vezi cum te vei întelege cu partenerul tău! Dacă ești singură, este foarte posibil să îți găsești sufletul pereche!

Indiferent dacă crezi sau nu în horoscop, poți consulta lista cu zodiile compatibile în 2018 pe care am întocmit-o. Vezi până la finalul anului dacă am avut sau nu dreptate!

Femeia Berbec se potrivește perfect cu bărbatul Rac

Firea romantică și liniștită a Racului îi va oferi femeii Berbec sentimente de stabilitate și siguranță. La rândul ei, femeia Berbec, o fire aveturieră îi va stârni pofta de viață bărbatului Rac. Ea este o fire independentă și, în acest fel, barbatul Rac nu se va simți complești de nevoia de a lua decizii. Legătura dintre cei doi îl motivează și îl inspiră pe bărbatul Rac, acesta încercând să devină un bărbat independent.

Mai mult decât atât, fiind două firi total diferite, femeia Berbec și bărbatul Rac au foarte multe lucruri de învățat unul de l celălalt.

Femeia Taur și bărbatul Fecioară sunt printre zodiile compatibile în 2018

Relația dintre bărbatul fecioară și femeia Taur va fi una din care amândoi vor avea câte ceva de învățat. Cei doi sunt semne de pământ, iar acest aspect îi transformă în semne compatimbile pe multe planuri. Sunt două persoane care se pot completa reciproc.

Inițial, bărbatul Fecioară ar  putea să vadă femeie Taur superficială dar, cu timpul, o va cunoaște mai bine, iar părerea lui se va schimba radical. Ambiția femeii Taur îl va impresiona pe bărbatul Fecioară!

Femeia Gemeni și bărbatul Leu vor avea o aventură de o noapte în anul care vine!

Femeia Gemeni este o femeie hotărâtă, în timp ce Leul este un nativ care își dorește mereu să descopere lucuri noi. Mai mult decât atât, Leul este un bărbat pasional, ca fiecare semn de foc.

Femeia Gemeni va cuceri astfel unul dintre cei mai doriți bărbați ai zodiacului, căci este bine știut romantismul și pasiunea de care poate da dovadă bărbatul Leu. Totuși, femeiea Gemeni, deși își dorește un bărbat activ și gata de distracție, însă nu unul care să exagereze!

Femeia Rac și Bărbatul Scorpion sunt printre zodiile compatibile în 2018!

Legătura dintre femeia Rac și bărbatul Scorpion este una extrem de puternică. Cei doi se înțeleg perfect chiar și atunci când nu își vorbesc, pentru că amândoi sunt semne de apă.  Femeiea Rac este sensibilă, romantică și plină de mister, iar bărbatul Scorpion este persoana ideală care să îi stea alături.

O fire puternică și hotărâtă, bărbatul Scorpion îi va câștiga rapid încrederea femeii Rac și va reuși să o cucerească. Odată ce încrederea i-a fost câștigată, femeiea Rac îl va lăsa pe bărbatul Scoprion să fie conducătorul în relație, lăsându-se foarte ușor dominată și influențată.

Femeia Leu și bărbatul Balanță

Relația lor se poate baza pe echilibru. Femeiea Leu, calculată din fire, va lua decizii mai bune ca hotărârile pripite ale Balanței.

Mai mult decât atât, înțelegătoare din fire, femeia Leu, mai ales dacă se va îndrăgosti, îl va ajuta pe bărbatul Balanță să ia cele mai bune decizii, să își facă planuri și să se pregătească pentru viitor!

Femeia Fecioară și bărbatul Vărsător vor avea o relație interesantă în 2018!

Femeia Fecioară, o fire liniștită și calmă, va fi compleșită de spiritul liber și dorința de aventură ale bărbatului Vărsător. Ea va face tot posibilul să se adapteze stilului său de viață și să nu-l dezamăgească. Femeia Fecioară va fi un bun ascultător și sfătuitor pentru Vărsător, iar acesta va aduce distracția și spontaneitatea în viața acestei femei conservatoare.

O relație între o Fecioară și un Vărsător îi va ajuta pe cei doi să găsească o cale de mijloc: Fecioara poate învăța să se distreze. în timp ce Vărsătorul poate descoperi un stil de viață mai ordonat.

Femeia Balanță va fi fermecată de Bărbatul Pești în 2018, dar pe termen scurt!

Bărbatul Pești este sensibil, iar dacă se va îndrăgosti de o femeie Balanță, va fi de-a dreptul fermecat. Balanța este o fire seducătoare, care îl va vrăji ușor pe nativul Pești, iar acesta își va dedica viață pentru a o face extrem de fericită.

Alături de femeia Balanță, bărbatul Pești va descoperi sentimente de liniște și împlinire, însă acestă senzație nu va dura mult, pentru că, odată ce a încercat și a descoperit ceva nou, nativul Pești își va dori să descopere altceva.

Femeia Scorpion și Bărbatul Capricorn

Femeia Scorpion nu își exprimă de la început sentimentele și gânturile. Însă, față de bărbatul Capricorn ar putea face o excepție, datorită atracției dintre cele două semne, dar și a firii lui calme și calculate.

Bărbatul Capricorn este unul dintre cele mai răbdătoare semnele ale zodiacului, iar femeia Scorpion se va simți în sfârșit înțeleasă lângă el. Mai mult decât atât, în viața Capricornului, ea va aduce un strop de culoare și de pasiune, prin firea ei rebelă și seducătoare.

Femeia Săgetător și bărbatul Vărsător sunt printre zodiile compatibile în 2018!

Vărsătorul este un nativ priceput la toate, iar în cazul unei relații cu o femeie Săgetător, el nu va rezista și își va dori să îi arate foarte clar când și de ce el are dreptate. Mai mult decât atât, Vărsătorul s-ar putea să își dorească să schimbe stilul de viață al femeii Săgetător.

Succesul acestei relații depinde foarte mult de dorința femeii Săgetător de a se lăsa dominată de nativul Vărsător. Totuși, vorbind de două spirite aventuriere, femeiea Săgetător s-ar putea să fie fascinată și vrăjită de bărbatul Vărsător și să-l lase pe el să conducă în relația lor.

Femeia Vărsător și bărbatul Gemeni

Femeia Vărsător preferă bărbații interesanți, aventurieri,  iar nativul Gemeni este unul dintr ei. Nativului Gemeni îi place să încerce lucruri noi, se bucură de excursii și petreceri,  reușind astfel să satisfacă nevoia de cunoștere a femeii Vărsător. Ea va fi mereu alături de el, fiind deschisă prin natura ei, în timp ce spiritul dornic de cunoaștere al bărbatului Gemeni, va satisface nevoie de nou și dorința de a explora a femeii Vărsător.

Femeia Pești și Bărbatul Pești doi nativi identici, printre zodiile compatibile în 2018!

Relația dintre cei doi va fi una intensă, însă nu este niciodată de durată! Două firi boeme și romantice, femeia Pești și bărbatul Pești vor încerca și își satisfacă nevoile, vor pune persoana partenerului pe primul loc și vor face tot posibilul ca aceasta să fie fericită, până când se vor plictisi.

Cei doi au nevoie de stabilitate, pe care o pot dobândi doar de la nativi mai raționali și mai puternici ca ei. Tocmai de aceea, odată ce flacăra pasiunii dintre cei doi s-a stins, nu va mai dura mult până când și relația lor se va încheia.

 

Descoperă și Modul în care te porți cu cel mic, în funcție de zodia lui!

 

 

 

 

 

 

My title page contents