Când vine vorba de timpul vostru, petrecut în doi, lucrurile se schimbă radical atunci când apare un copil! Totuși, din când în când, este bine să vă rezervați câteva ore doar pentru voi. Tocmai de aceea, ai putea gasi restaurante potrivite pentru cupluri în București. Tu și partenerul tău îi puteți lăsa pe cei mici împreună cu bunicii și puteți merge la o cină romantică!

Unde mergeți la o cină romantică cu specific italienesc?

Tratorria Il Calcio Herăstrău – aici tu și soțul tău vă veți putea bucura împreună de o seară liniștită și o cină cu mâncare 100% italinenească. Atmosfera este una relaxata, iar voi veți putea uita pentru câteva orele de problemele de acasă, de plânul celui mic și veți putea discuta doar despre lucruri plăcute la un pahar de vin și o porție de paste.

Bocca Lupo – Un alt restaurant pe care nu trebuie să îl ratați dacă vă place mâncare italiană. Mai mult decât atât, după ce ați luat cina, puteți să faceți și o mică plimbare pe malul Dâmboviței, până la parcul Izvor. Ce pote fi mai romantic?

Pâine și Vin – Chiar dacă nu este un restaurant cu specific italienesc, aici cu siguranță veți putea lua o pauză de la griji și veți mânca o pizza extraordinară. La Pâine și Vin, tu și soțul tău veți gusta preparate alese, pizza de casă și pâine proaspătă.

Restaurante potrivite pentru cupluri în București, cu specific spaniol

Restaurantele Alioli si La Finca Alioli

Aici vă veți putea bucura de mâncare spaniolă de înaltă calitate. Tu și soțul tău veți putea servi preparate din fructe de mare, alături de un pahar de vin și vă veți putea aminti de zilele în care ieșeați la întâlniri romantice, în timpul facultății.

Restaurante potrivite pentru cupluri în București, cu specific grecesc

Mezze Taverna – În Centrul Vechi, veți găsi unul dintre cele mai bune restaurante cu specific grecesc din București. Dacă vă doriți să savurați o musaca, un sos tzatziki, sau clasicele souvlaki, recomandarea noastră este Mezze. Aici veți găsi toate preparatele grecești pe care le căutați, plus o atmosferă caldă, care vă va trimite imediat cu gândul la tavernele din Santorini.

Unde mergeți să mâncați fructe de mare și pește!

Raionul de Pește – Situat în Piața Dorobanți, Raionul de Pește este un restanurat în care se servesc exclusiv preparate din pește. Aici, tu și iubitul tău nu vă veți bucura de cea mai romantică atmosferă, însă, dacă vă doriți o masă bună, cu pește sau fructe de mare, aici trebuie să veniți!

Ancora – Restaurantul, sau mai bine zis cherhanaua din Herăstrău te așteaptă cu o atmosferă liniștită și caldă. Muzica vă va permite să vorbiți la un pahar de vin, iar preparatele din pește și fructe de mare vă vor încânta seara.

Unde mâncați dacă vreți specific franțuzesc?

La Cantine de Nicolai – Restaurantul lui Nicolai Tand vă așteaptă cu mâncăruri gustoase și sofisticate, cu specific franțuzesc. Aici tu și iubitul tău soț veți putea să petreceți o seară cu adevărat romantică.

Restaurante pentru cupluri în București cu mâncare românească!

Taverna Covaci – În cazul în care vreți să petreceți o seara tradițională, în doi, puteți merge la Taverna Covaci. Aici, dacă mai este și weekend, vă veți distra copios și veți avea parte, pe lângă mâncare gustoasă și de muzica tradțională romînească.

Excalibur – Dacă mergeți la o plimbarea pe Calvea Victoriei, și vă doriți să vă optiți apoi la o cină romantică cu specific tradițional, puteți face o rezervare la Excalibur. Aici veți găsi tot felul de preparate tradiționale, servite într-un mod cu totul și cu totul inedit.

Totuși, înainte să ieșiți în oraș, tu și soțul tău ar trebui să faceți o rezervare, pentru a evita aglomerația și pentru a fi siguri că veți loc în restaurantul în care vă doriți să mergeți!

 

 

 

 

My title page contents