Puterea numelui tău

Puterea numelui tău. Cum suna? Ei bine, alegerea numelui unui copil care vine pe lume reprezintă o misiune foarte importantă ce revine părinților. Unii vor ca micuțul să primească și numele unui sfânt, care să-l ghideze prin viață și să-l protejeze. Alții țin să-i ofere prenumele unui bunic sau a nașului ori a unei persoane dragi, care nu mai există.

 

 

Indiferent de alegere, numele pe care îl primim la naștere devine parte integrantă din ființa fiecăruia ne reprezintă.

În rândurile de mai jos, îți propunem să afli care este semnificația numelui ales, prin prisma numerologiei. O știință a numerelor, care, apelând la complicate legi ale matematicii astrale, servește astrologilor pentru definirea destinului uman.

Litere – numere

Fiecărei litere îi corespunde un număr. Pentru a afla ce semnificație are numele tău sau al copilului tău, trebuie să iei în calcul numele de familie, prenumele și inițiala tatălui. Pentru tine, mami, calculul se face folosind numele de familie pe care îl aveai înainte de căsătorie.

De ce?

Cifrele se adună până se ajunge la un singur număr, cu excepția rezultatelor 11 și 22, care sunt considerate de către astrologi numere maestre și care au o semnificație aparte.

1 – A, J, S 

2 – B, K, T 

3 – C, L, U 

4 – D, M, V 

5 – E, N, W 

6 – F, O, X, 

7 – G, P, Y 

8 – H, Q, Z 

9 – I, R

 

Numărul 1 simbolul întregului, al completitudinii, al unui univers de o unitate perfectă

Cu o mulțime de conotații în toate religiile lumii și în astrologie, semnificațiile numărului 1 în numerologie sunt clare. Numărul personal 1 reprezintă o persoană independentă, având calități de conducător și o capacitate decizională înnăscută. Ea este înclinată să dea tot ce are mai bun în sine atunci când este implicată într-un proiect care necesită punerea în valoare a unei gândiri originale. Este o precursoare, care creează sau inventează noi metode de abordare ale unor fenomene. Oamenii al căror nume este guvernat de numărul 1 sunt lideri înnăscuți și au o sursă inepuizabilă de energie.

În același timp, însă, trebuie să fie atenți la latura excentrică, dominatoare și egoistă a lor și să nu se piardă cu totul în imaginea lor falnică. Altfel, poate deveni ușor din lider, un paria.

 

My title page contents