EIMI Mistify Me îți oferă finisarea perfectă instant

A ieși în evidență și a-ți exprima personalitatea într-un mod autentic, sunt cu siguranță două dintre coordonatele industriei de beauty.  Inspirată de forța individualității și a stilului personal, Wella Professionals propune EIMI Mistify ME, pentru un styling fară cusur.

Produsele din colecția EIMI modelează, dau formă și inspiră posibilități nelimitate de styling.  EIMI Mistify Me este un spray cu uscare rapidă pentru finisare și fixare. Pentru a-ți exprima individualitatea.

Cu o formulă lejeră care se usucă rapid, acest produs îți oferă finisarea perfectă instant. Datorită tehnologiei MicroMist – difuzarea este extrem de fină și îți oferă mai mult control. Produsul este disponibil în două variante – light și strong.

Atuurile oferite:

  • Uscare rapidă pentru fixare instant;
  • O formulă lejeră care nu încarcă părul;
  • Finisare și fixare până la 24 de ore;
  • Look natural și cu volum;
  • Părul este ușor de coafat după aplicare.

Obține susținere și fixare într-o clipă  cu EIMI Mistify Me!

Top 4 trucuri de styling de la specialiștii Wella Professionals:

  1. Pentru a obține textură și volum, aplică produsul, apoi usucă părul mișcându-l constant pentru a defini coafura. Un spray cu uscare rapidă ce creează textură este ideal pentru fixarea coafurii, dar și pentru a-l face mai ușor de manevrat. Această tehnică  de styling este în special potrivită pentru părul mediu și fin;
  2. Folosește stylerul după ce ai aplicat produsul, pentru a modela și a oferi finisare rezistentă coafurii tale;
  3. Pentru bucle definite și rezistente pulverizează spray-ul înainte de a folosi stylerul. După ce vei pieptăna părul vei observa că buclele sunt mai elastic;
  4. Pentru extra volum aplică produsul la rădăcini. Folosește o perie rotundă și uscătorul pentru a mai multă susținere și volum.

 

Preț recomandat Eimi Mistify Me de la Wella Professionals: RON 67 lei

My title page contents