Fara bebelusi la supermarket!

fara bebelusi

Pana sa ai copii, nivelul cheltuielilor tale se invarte in jur de o constanta cat de cat normala, chiar si atunci cand iti permiti sa faci excese. Odata cu aparitia domnisorilor in viata ta, e ca si cum ai avea mai multe rate la credite de consum. Rate care se precipita ca o avalansa asupra contului sau portofelului tau. Si totusi, iata ce de ce strig sus si tare: fara bebelusi la supermarket!

Dupa cum ziceam, cand devii parinte, te lovesc niste cheltuieli neasteptate. Care curg si iarasi curg. Realizezi ca trebuie sa devina obisnuinte saptamanale sau, daca nu, lunare: achizitia de scutece, apa, lotiuni si creme de spalare, betigase de urechi, comprese sterile, biberoane si lapte praf ( daca e cazul) si desigur, hainute. Si uite asa, drumurile tale la hypermarket se inmultesc si suma chelutuielilor creste. Fara sa iei in calcul niciun parfum, nicio esarfita, niciun pantof pentru gadilarea stimei de sine.

O viata mai usoara

Si, intri in haos. Pentru ca, nu-i asa, tu sau partenerul din dotare trebuie sa gasiti timp si pentru aceasta sesiune de shopping absolut obligatorie. Sau….pentru ca exista si asa ceva, disponibilitatea de a cauta online AICI ceea ce aveti nevoie.

Si, intre noi, fie vorba, poti face asa de usor cumparaturi online….chiar si atunci cand adormi copilul, cand il legani sau cand ii dai sa suga. Si, aici, vorbesc din experienta personala. Lucrurile merg struna. Click aici, click acolo si gata. Colorata maine-i gata si daca te misti rapid pana a doua zi ai coletul cu toate cele necesare printesei sau printisorului la usa.

Uite scutecul, ba nu e scutecul

Mie imi place sa imi cumpar de scutece ca cele de aici de pe net, pentru ca scap de corvoda de a le cara.  De a nu imi incapea in sacose si uite asa. Cauti frumos numarul necesar bebelusului si, daca ai chef, poti accesoriza si cu niste servetele umede. Ca, ce bune sunt la casa omului!

Cum si ce

Si viata devine mai usoara! Nu tu cearta cu sotul ca nu s-a dus la supermarket sa ia scutece copilului.Nu  tu timp pierdut inutil in trafic. Nu tu priviri strambe ca te bagi in fata cu copilul…Si mai ales nu scos copilul la plimbare prin supermarket. Eu am oroare de asa ceva! Mi-am scos fetele afara devreme, am plecat cu ele in strainatate de cand aveau patru luni, dar le-am tinut la distanta de la hypermarketuri pana peste un an cred. Nu mi se pare nimic amuzant si nici fancy sa merg cu caruciorul printre rafturi ca sa cumpar ulei. Si nu cred ca e nimic atat de stringent incat sa nu poti sa gasesti o solutie ca sa nu te duci cu bebelusul in multimea disperata sa isi umple cosurile. Si acum, am o strangere de inima cand vad mamici cu nou nascuti de o luna sau si mai mici la hypermarket. Dar asta e o alta mancare de peste.

Si de ce sa te duci cu copilul in furtuna de germeni cand poti cumpara atat de usor de online?

My title page contents