Daca vrei sa traiesti o experienta culinara autentica cu iz de Italia, atunci e musai sa treci pe la „La cucina da Massimo”, in Timisoara. Vei manca cele mai savuroase paste si te va incanta cea mai frageda pizza.
LA MIA CUCINA DA MASSIMO, un concept inovator de locatie de fine dining, a fost lansat in premiera mondiala la Timişoara, in Piata Operei.
„LA MIA CUCINA DA MASSIMO te invita sa descoperi specialitati italienesti delicioase si sofisticate, preparate din ingrediente exclusive, provenite din regiunea Emilia Romagna, cunoscuta la nivel mondial pentru realizarea celor mai bune specialitati italienesti.
Unicitatea si viabilitatea conceptului rezulta din combinaţia a trei competenţe perfecţionate de-a lungul timpului de către noi: la mia cucina, bucătăria italiană autentică, la caffetteria, barul tipic italian şi dolci e gelati, îngheţata artizanală şi deserturile specific italieneşti.
LA MIA CUCINA DA MASSIMO promoveaza specialitatile bucatariei italiene traditionale atat de populare peste tot in lume. Desigur, traditia variaza in functie de arii geografice si prezinta diferente de nuanta in functie de viziunea celui care o pune in practica.
In aceste conditii, unicitatea si nucleul solid al meniului din LA MIA CUCINA DA MASSIMO este data de selectia ingredientelor de baza cu renume mondial, provenite din regiunea Emilia Romagna si certificate IGP (Indicazione Georgrafica Protetta). E suficient sa amintim doar cunoscutele Parmigiano-Reggiano, prosciutto di Parma, salumi di Modena sau Aceto Balsamico tradizionale di Modena.
Un moment special al ceremoniei de deschidere l-a constituit numarul personal al lui Ennio BIOLCHINI, unul dintre cei mai renumiti si cunoscuti producători de Parmigiano-Reggiano, care a feliat un Parmigiano-Reggiano de 40 de kg, pe care l-a oferit spre degustare invitatilor.
Meniul traditional ofera o varietate generoasă de categorii de specialitati – sandwich, toaste, frittata, piadina, insalate, antipasti, paste, pizza –, specialitati menite sa-i impresioneze si pe cei mai exigenti iubitori ai bucatariei italiene.
E musai sa incerci si tu!