Este momentul sa imbraci haine care sa iti puna in valoare feminitatea. E momentul fustelor!

Fusta se traduce prin feminitate. Iar magazinul online cu haine pentru dama, La Femme, stie asta si nu ezita sa mizeze din plin pe modele si materiale care iti vor pune silueta in valoare. Ele sunt o  caracteristica a modei retro, care dezvaluie un strop, nici prea mult, nici prea puțin din forma picioarelor.

  • Lungimi si potriviri

Lungimea unei fuste este extrem de importanta vis a vis de cum te percep ceilalti. Conteaza silueta, materialul hainelor, forma gleznelor, tipul de talie. Un lucru e sigur: fusta midi le ajuta pe doamnele de statura medie si zvelte.

  • Tocuri?

Ei bine, da! Mai mici sau mai mari, dar tocuri sa fie.  Pentru ca te ajuta sa suplinesti ce ai piedut prin tivul rochiei.

  • Marcheaza talia

Daca vrei sa fii ultra feminină într-o fustă midi, atunci e un must sa punctezi talia. Cum? Cu o curea. Cu un top scurt. Cu o camasa bagata in fusta si cu un sirag de margele folosit pe post de cordon.

  • Fustele midi pun feminitatea in valoare

Te ajuta sa ascunzi imperfectiunile, camufleaza, pun in valoare siluetele mai putin perfecte. Alege pană te simti multumita. Testeaza, caută echilibrul.

 

 

My title page contents