GUSTÃRI SÃNÃTOASE CÂND EŞTI PE FUGÃ

GUSTÃRI SÃNÃTOASE CÂND EŞTI PE FUGÃ . Asta nu e usor. Dar nici imposibil! Cum faci mai ales, când, după masa de prânz apare pofta de dulce sau tentația de a ronțăi între mese.

 

Între ritmul alert de zi cu zi, programul aglomerat de la birou, dusul copiilor la școală și orele de sală, devine tot mai tentant să nu apelezi la gustări nesănătoase și bogate caloric.

Tocmai de aceea este important să te obișnuiești să iei câte o gustare echilibrată la ora 11:00 și la ora 16:00.

Iată câteva trucuri pentru a te energiza on–the go, fără a-ți face griji în privința siluetei!

  1. Seminţe şi fructe oleaginoase.

Nuci, migdale, caju, fistic, seminte de dovleac sau de floarea soarelui – toate acestea nu trebuie să-ți lipsească din dietă. O gustare sănătoasă, care te ajută să îți țină foamea sub control pentru câteva ore. Optează pentru variantele crude, pentru că au un aport mare de nutrienţi. Dacă vrei să le faci mai interesante, le poţi coace în cuptor cu un pic de sare și condimente.

 

  1. Lactatele.

 Sunt o sursă excelentă de probiotice și de calciu, importante pentru digestie, imunitate sau prevenirea infecțiilor. Kefirul sau iartul sunt ușor de consumat oriunde te-ai afla și te energizează instant!

 

  1. Batoanele proteice.

Proteinele sunte senţiale pentru organism și te vor ajuta să ții foamea la distanţă pentru mai mult timp. Delicioase și hrănitoare, batoanele cu proteine sunt alegerea optimă pentru o gustare echilibrată și pentru a pierde în greutate într-un mod sănătos. Batonul Gerlinéa Banane Ciocolată (numai 100kcal/baton) alături de un fruct sau un iaurt degresat este ecuația nutrițională ideală pentru o pauză dulce!

 

  1. Fructe proaspete şi deshidratate.

Fructele nu trebuie să lipsească din dieta ta. Acestea înlocuiesc cu success gustări clasice precum biscuiții sau covrigei. Recomandarea noastră este să-ți iei la birou câteva fructe și să-ți faci o mică salată.  Și fructele deshidratate sunt o opțiune bună atunci când ești pe fugă, mai ales că se consumă foarte ușor.

 

Voi la ce gustări apelați când sunteți pe fugă?

 

 

 

 

Aflã mai multe pe www.gerlinea.ro  și fb/GerlineaRomania

 

My title page contents