„Homeopatia este o escrocherie”

„Homeopatia este o escrocherie”

„Homeopatia este o escrocherie”. Asa sa fie oare? Da, asa este. Pentru ca pacaleste organismul sa se vindece singur”.

 

Doctorul Cadar defineste homeopatia drept o metoda terapeutica, si nu un tip de medicina. Aceasta trateaza holistic, stimuleaza vindecarea si autoreglarea organismului.

Homeopatia trateaza apeland la remedii care provin din surse care pot fi vegetale, animale, minerale sau chimice, diluate si dinamizate de mai multe ori. Principiul dupa care acestea functioneaza este acela de simulare a bolii. Astfel, organismul pregateste un raspuns de vindecare. Acesta poate sa intervina foarte repede, chiar in 30 de secunde, sau se poate lasa asteptat un timp mai lung. Fiecare organism are propriul timing.

„Homeopatia este o escrocherie”

Tratamentul homeopat poate fi aplicat cu succes si copiilor, atat in cazul unor afectiuni acute, cat si cronice. Cel mai adesea, cei mici au probleme din sfera ORL, digestiva si dermatologica. Doctorul Cadar trimite insa un mesaj de linistire parintilor care se panicheaza atunci cand observa ca ai lor copii se imbolnavesc in mod repetat. E normal, spune dansul, deoarece prin boala copiii isi construiesc sistemul imunitar. Chiar daca pare exagerat, e ok  ca cei mici sa faca viroze si de 8 ori in sezonul rece. La ce trebuie sa fie atenti parintii, spune acesta, este ca bolile sa nu dezvolte complicatii sau afectiuni reziduale.

Puteti accesa cu succes si remediile homeopate din farmacie in cazurile acute. Cand vorbim de afectiuni sub-acute sau cronice, atunci trebuie sa mergem la un specialist in homeopatie care sa ne indice remediul potrivit.

 

My title page contents