In lunile reci de iarna, poti sa te scufunzi in oras. Sa iti cauti inspiratia aici. Ambientul multicultural  te imbie sa privesti in jurul tau si sa asimilezi frumusetea si stralucirea cu care te intalnesti zi de zi. Ai revelatii la tot pasul. Fiecare noua experienta pe care o traiesti, fiecare pas, fiecare mireasma si adiere de vant sunt aici ca sa te ajute sa te redescoperi.

Oriunde esti, o capodopera te asteapta in adancurile imaginatiei noastre. Trebuie doar sa iti lasi imaginatia libera pentru a estompa liniile dintre realitate si fantezie si sa creezi o cale de scapare pentru spirit.

Cum ar fi sa te joci cu realitatea si sa o schimbi in ceva exceptional si spontan? Intra in lumea imaginarului, adauga note excentrice de pasteluri in garderoba si machiajul tau, combinate cu efecte moderne de culori urbane in par, suvite vopsite in nuante ca de lamaie, caisa sau pruna.

Iesi din zona ta de confort:  asculta ce simti si nu ezita sa faci intocmai! Desparte-te de obiceiurile cu care te-ai obisnuit!

Londa Professional propune pentru acest sezon tonuri pastelate, fuziuni și amestecuri originale. Directiile pentru acest sezon functioneaza pe orice tip de par: drept sau ondulat, blond sau brunet, pentru barbati sau femei, iar stilurile pentru acest sezon se pot adapta pentru tipuri diferite de par datorita efectelor ascunse de culoare, care vor sublinia, accentua si evidentia nuantele naturale ale parului, creand in acelasi timp rezultate unice.

Principalele accente in acest sezon sunt combinatiile de texturi diferite – un breton cu o linie bine conturata si plin de volum si mai multa lejeritate si stratificare pe lungimi. Gradatii grafice de culoare si textura sunt gata sa inlocuiasca linii drepte si nuante solide.

My title page contents