La 60 de ani, Sharon Stone arată ca la 40. Află trucurile ei de beauty

SEBASTIAN ShaperZeroGravity - 95 lei

Cunoscută pentru rolurile de femeie fatală, Sharon Stone continuă să demonstreze că vârsta este doar un număr. Actrița a împlinit de curând 60 de ani și impresionează prin forma fizică și aspectul luminos al tenului.

Într-un interviu recent pentru The New York Times, Sharon Stone a dezvăluit toate secretele ei de beauty. Cum reușește să se mențină în formă, care este ritualul ei de îngrijire și ce produse folosește în viața de zi cu zi.

Actrița a destăinuit că urmează un stil de viață sănătos pentru a-și menține frumusețea. Această nu bea cafea deloc și este o persoană activă, care face sport.

“Nu mânânc alimente procesate. Nu beau cafea, iar alcoolul și sucurile sunt și ele o raritate.  Ocazional îmi îndulcesc ceaiul cu zahăr. Sufăr de boala celiacă și nu pot consuma alimente care conțin gluten. În afară de asta, dieta mea este cea a unei persoane obișnuite – mănânc tot ce îmi doresc,” a declarat Stone.

Care este secretul unui look fresh? O  tunsoare scurtă și rebelă contribuie la aerul de tinerețe pe care îl emană Sharon Stone, cu siguranță! Actrița a renunțat la părul lung cu mulți ani în urmă și acum preferă tunsorile îndrăznețe, care îi surprind perfect personalitatea activă.

„Îmi tund singură  părul de câțiva ani. Folosesc  un șampon hidratant și un conditioner care  îi dă părului un aspect bogat. Când călătoresc  iau întotdeauna cu mine un fixativ  care permite perierea părului – Zero Gravity de la Sebastian Professional,” mai spune actrița.

Când vine vorba de îngrijirea tenului Sharon Stone este adepta stilului less is more.

“Dimineața nu fac prea multe. Pur și simplu mă spăl pe față și pe dinți. Apoi aplic o cremă hidratantă și un produs cu protecție solară. Când călătoresc cu avionul folosesc o mască pentru ochi și un amestec de uleiuri esențiale,” mai precizează Stone.

Preț recomandat fixativ Zero Gravity, Sebastian Professional: RON 95

My title page contents