Mască de față hidratantă cu curmale

Cum să profiți de roadele toamnei pentru a îți îmbunătăți și înfrumuseța aspectul? Descoperă cum să faci o mască de față hidratantă cu curmale! Curmalele sunt un aliment bogat în substanțe nutritive esențiale care furnizează energie, fibre, vitamine și minerale. Acestea pot ajuta la prevenirea și tratarea unei varietăți de afecțiuni de sănătate, cum ar fi bolile cardiovasculare, diabetul de tip 2, osteoporoza, inflamația și diabetul.

Curmalele sunt bogate în antioxidanți, care pot ajuta la prevenirea deteriorării radicalilor liberi și la menținerea sănătății pielii. Ele pot ajuta, de asemenea, la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, la reducerea ridurilor și a liniilor fine și la menținerea pielii hidratate. Mai mult decât atât: curmalele pot ajuta, de asemenea, la prevenirea acneei, a eczemelor și a altor afecțiuni ale pielii.

Masca hidratantă de curmale este un excelent remediu natural de înfrumusețare; astfel, vei putea recâștiga o piele strălucitoare, proaspătă, hidratată și, mai presus de toate, fără impurități.

Pe lângă faptul că sunt fructe ale sezonului de toamnă, cu multe proprietăți benefice și folosite în multe rețete delicioase, de fapt, curmalele sunt, de asemenea, perfecte pentru a fi folosite ca ingredient în produsele de înfrumusețare, în special pentru piele și păr.

În acest caz, poți folosi pulpa de curmale pentru a face o mască de față hidratantă eficientă; aceasta va fi foarte hrănitoare și, în același timp, regenerantă pentru pielea feței; mai ales dacă este ușor uscată din cauza primelor răceli de toamnă.

Cum să pregătești acasă o mască de față naturală și hidratantă, pe bază de curmale japoneze?

Iată toate ingredientele, sfaturile și procesul necesar pentru a face masca de față hidratantă din curmale:

Ai nevoie pentru o mască de față hidratantă cu curmale de:

  • 2 curmale coapte
  • 1 lingură miere lichidă
  • 1 lingură iaurt grecesc
  • 1/2 linguriță unt de migdale

Pregătirea și modul de utilizare:

Pregătirea măștii hidratante de curmale este foarte ușoară; trebuie doar să te asiguri că ai toate ingredientele menționate mai sus și să urmezi cu atenție procedura pentru a o face în mod corect.

În primul rând, înainte de a prepara masca, amintește-ți întotdeauna că pielea feței trebuie să fie perfect curată. Prin urmare, mai întâi este nevoie să faci o curățare atentă a feței pentru a îndepărta orice reziduu de machiaj și impurități.

Pasul doi: prepararea măștii de curmale.

Pentru aceasta, mai întâi trebuie să cureți curmalele și să le tai în felii. Apoi trebuie să le gătești foarte bine în apă clocotită sau la aburi. Odată fierte și răcite, transferă cu atenție curmalele într-un castron și zdrobește pulpa acestora cu o furculiță; adaugă apoi mierea, iaurtul și untul. Amesteci toate ingredientele până când obții o cremă netedă, după care aplici masca de curmale pe pielea curată și perfect uscată. Lasă masca să acționeze timp de 10 minute și apoi clătește bine fața. Repetă tratamentul o dată pe săptămână pentru o piele hidratată, radiantă și fără impurități.

My title page contents