Temperaturile scad tot mai mult, iar tenul devine sensibil. Pielea tinde să se usuce, iar pe alocuri apar semne de îmbătrânire prematură.

Repêchage România a lansat: BIOLIGHT® Brightening Sheet Mask – Mască din pânză pentru luminozitate – Pentru tenul neuniform și tern.

Măștile din pânză Repêchage® sunt ușor de folosit, catifelate, create cu fibre de celuloză, infuzate cu legendarul Filtrat din Alge Marine. Combinate cu cele mai bune ingrediente pentru piele pe care ni le oferă pământul și oceanul, aceste măști ajută la obținerea unui ten impecabil și sănătos. Vei observa diferența!

Atuurile unei măști de pânză

Oferă mai mult decât luminozitate! Utilizează ultima biotehnologie, incluzând Alpha Arbutin, Diglucosyl Acid Galic, Gotu Kola și Lemn Dulce, combinate cu Extractele din Alge Marine produse exclusiv de Repêchage®.

Aceste măști din pânză sunt ușor de folosit și ajută tenul să arate mai luminos, împrospătat și tânăr, în timp ce reduce aspectul tern și neuniform. Pielea va arăta și se va simți catifelată, având o textură rafinată.

Cât de des să folosești masca?

Folosește-o o dată sau de două ori pe săptămână pentru a reda luminozitatea pielii, pentru a reface hidratarea, înainte de un eveniment special sau dimineața, înainte de a aplica machiajul.

Cum aplici masca?

  • Cureți fața cu demachiantul potrivit tipului tău de piele;
  • Deschizi plicul, despachetezi masca și o aplici direct pe față;
  • După ce ai fixat masca, dezlipești folia din hârtie și o îndepărtezi;
  • Ajustezi masca pe conturul feței și o lași să acționeze timp de 10-15 minute;
  • După terminarea timpului de acțiune, îndepărtezi masca, dar nu clătești. Masezi produsul care a rămas pe piele. Folosești masca ziua sau seara.

Simplu, nu? Încearc-o și tu!

BIOLIGHT ® Brightening Sheet Mask – kit 5 măști – preț: 313 lei.

My title page contents