Materiale care se poartă vara: ușoare, răcoroase, confortabile!

Descoperă materiale care se poartă vara, ca să te simți cât mai confortabil. Pe lângă rochiile cu mâneci scurte, pantaloni scurți, fuste, etc., e indicat să acorzi importanță materialului din care este confecționată îmbrăcămintea pe care alegi să o porți, mai ales vara. Există tipuri de țesături care, în contact cu căldura corpului, se lipesc de piele, se încălzesc și îți creează disconfort.

De aceea, vara e indicat să nu porți materiale sintetice, care, foarte des făcute cu un procent de poliester, se supraîncălzesc aproape automat. În mod special, lista neagră cuprinde: satin, lycra, jersey și poliester. În timpul iernii, aceste țesături, dacă sunt purtate, nu creează probleme deosebite, deoarece corpul are o temperatură normală, iar cea externă nu afectează materialul pe care îl porți. De fapt, uneori sunt aproape o barieră în calea frigului. Vara, în schimb, acestea absorb căldura și se încălzesc instant.

Materiale care se poartă vara. Materiale recomandate

Vara, alege țesăturile naturale, cele derivate din plante și care nu au fost create sau modificate de filamentele chimice. Deci, alege haine din mătase, in, bumbac. Două alte țesături pe care le poți purta cu plăcere vara sunt șifonul și Georgette (un material ușor, plin, țesut în fire răsucite), care sunt adesea făcute cu un procent de mătase și care, prin urmare, le ajută să fie respirabile, precum și transparente.

Cele mai bune materiale pentru vară

Vara scapi de toate straturile de iarnă voluminoase și te bucuri de rochii cu flori, topuri și tricouri vesele, cu mesaje amuzante.

Bumbac

Este ușor și delicat pe piele și poate fi folosit pentru a face aproape orice. Este durabil și poate face un articol de îmbrăcăminte să devină favorit, de care să te poți bucura an de an. O altă trăsătură extraordinară a bumbacului este că poate fi spălat în mașina de spălat și uscat în uscător. Este un material atât de respirabil, se usucă repede și nu reține umiditatea dacă este o zi foarte caldă.

Materiale care se poartă vara: In

Inul este o altă țesătură preferată de multe persoane vara. Este, de asemenea, una dintre cele mai ușoare țesături, fabuloasă pentru cele mai încărcate zile. Această țesătură este făcută doar pentru zilele calde. Absoarbe umezeala și își păstrează forma foarte bine. Singurul defect al inului este că se șifonează repede. Partea bună este că poți pulveriza materialul cu apă și poți îndrepta cutele cu mâna.

Mătase

Deși poate fi mai scumpă decât unele dintre celelalte materiale menționate mai sus, fiecare femeie ar trebui să aibă cel puțin o piesă din mătase în garderobă. Este atât de proaspătă la atingere și pare că reglează chiar și temperatura corpului. Mătasea este foarte fină, ceea ce te face să te simți bine când temperaturile cresc. Respectă cu atenție instrucțiunile de spălare și călcare. Altfel, o să-ți iei adio de la acest material minunat.

 

My title page contents