O vară în salopetă

Vara, vrem să ne bucurăm mai mult, să trăim mai frumos. Să ne simțim mai libere și mai frumoase.O vară în salopetă.

 

Vara, ne permitem mai mult și avem mai mult curaj să îndrăznim. Vara vrem și putem orice. Anul acesta este musai să porți o salopetă. Da! Este o piesă vestimentară cu mult stil, cu multă clasă, care alungește silueta și dă impresia unor picioare fără sfârșit.

”Salopeta are un aer distins, dar este confortabilă. Ea poate fi opțiune excelentă pentru petreceri, nunți, evenimente cu ștaif.”, consideră stiliștii La Femme România. E important însă să știi cu ce o combini și ce salopetă alegi în funcție de tipul de siluetă pe care îl ai.

”Salopeta te ajută să te simți lejeră. Să fii o apariție wow. Poți alege o salopetă elegantă pentru o siluetă clepsidră sau o salopetă fluidă pentru o siluetă androgină. Există o singură excepție: doamnele mici de statură ar face bine să se ferească de aceasta ținută.”, ne sfătuiesc stiliștii La Femme România.

Ce tipuri de materiale sunt ideale pentru salopete?

Bumbac, jerse, poliester, matase, denim. Fiecare tip de material  se comporta altfel și arată diferit.

Dacă visezi la o salopeta ușoara, light, cu iz  de vacanță, atunci mizează pe pantaloni scurți. Materialul? Bumbac, vâscoză sau chiar in.

Pentru seara, schimbăm tonul și aducem în peisaj tocuri și un clutch. La nivel de prețiozitate, ne îndreptăm spre mătase, voal sau jerse. Pentru un extra efect de eleganță, alegem o salopeta neagra.

Vino și tu în magazinele La Femme România ca să descoperi modelul ideal de salopetă pentru tine.

 

Primul magazin La Femme România a fost deschis în București în anul 1997, în Pasajul Villa Crosse.  În prezent, marca este prezentă pe piaţă cu un total de zece magazine în Bucureşti, Pitești şi Constanţa și are o cifră de afaceri de peste un milion de euro anual.

 

21 ani de La Femme înseamnă surprize pentru clienți în toate magazinele rețelei din Bucuresti (Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei-Pasaj Vilacrosse, Galeria Cora Lujerului, Mega Mall Pantelimon, Sun Plaza), Pitești ( Mall Pitești și Calea București)  și Constanța (Centrul Comercial Tom și City Park Constanța). Dar și pe www.lafemme.ro, pentru cei dornici de shopping online.

 

 

My title page contents