Lupta cu obezitatea. Obezitate e un termen dur, insa in realitate, orice persoana care depaseste cu 10 kg greutatea medie, poate fi considerata obeza. Obezitatea este o boala si totodata un punct de pornire pentru alte complicatii. Si totusi, cum o tratam? Cum o punem la zid?

E important sa stiti ca exista solutii. In homeopatie si gemoterapie exista tratamente pentru obezitate, pentru bulimie, pentru depresia cauzata de kilogramele in plus. Daca in ceea ce priveste remediile homeopate, e nevoie de o intrevedere intre medic si pacient pentru elaborarea unei fise si stabilirea unor formule personalizate, in ceea ce priveste gemoterapia, lucrurile stau un pic diferit.  Variantele de tratament pentru obezitate sunt urmatoarele:

Lupta cu obezitatea. Dimineata:

  • Extract din Seva de Mesteacan – 2 ml – detoxifiant, cu indicatie speciala in celulita si in lupta cu obezitatea
  • Extract din muguri de Fag – 2 ml –  focusat pe retentia hidrica si un remediu excelent pentru combaterea celulitei.

Lupta cu obezitatea. Pranz

  • Extract din Muguri de Merisor – 2 ml – pentru combaterea constipatiei

Lupta cu obezitatea. Seara

  • Extract din Muguri de Smochin – 2 ml – ca sa infrangi foamea compulsiva si/ sau foamea emotionala.

Lupta cu obezitatea. Regim alimentar

Totodata, tratamentul trebuie insotit de regim alimentar. Acesta va fi compus din 5 mese pe zi: 3 mese principale si 2 gustari formate din fructe.

Mesele principale sunt compuse dintr-o proteina si o leguma/ salata. Seara, nu se mananca glucide si amidonoase (de genul cartof).

Masa de seara se va lua cu minim 3-4 ore inainte de culcare. Dupa ora 19.30, nu mai beti nimic, deoarece rinichii intra in repaos. Lupta cu kilogramele poate fi completata de sedinte de drenaj limfatic si de sedinte de acupuntura – cu focus pe punctele energetice care inhiba senzatia de foame.

Da-i bice in lupta cu obezitatea!

 

Succes!

My title page contents