Parul dupa decapaj. Cum il ingrijesti?

Fiecare dintre noi simtim nevoia unei schimbari. A unei noi imagini de sine. Al unui nou look.  Vrem o noua culoare de par, o noua lungime, o noua nuanta pentru par. Totul pentru ca sa ne simtim mai frumoase, mai luminoase. Parul dupa decapaj. Cum il ingrijesti?

 

Parul este martorul zilnic al transformarilor tale, al pasiunilor tale. Il coafezi, il vopsesti, il tapezi, il intinzi, il decolorezi. Sa il supui uneori unor tratamente agresive. Decapajul si decoloratul sunt doua dintre ele. Decapajul este o spalare a culorii, in timp ce decolorarea presupune o deschidere a nuantei initiale, aceasta din urma fiind si mai agresiva cu firul de par.

Parul dupa decapaj. Cum il ingrijesti?

Indiferent de ce varianta alegi, du-te la salon si lasa operatiunea pe mana unui specialist. Doar el poate decide proportiile de material astfel incat structura firului de par sa nu fie afectata. Acesta este un procedeu delicat si sanatatea firului de par conteaza cel mai mult. E important sa nu il arzi, doar pentru ca il vrei mai deschis.

„Un mare plus, fata de vopsea, este ca doar cu ajutorul acestor tehnici putem obtine o deschidere considerabil mai mare.”, spune Bogdan Mirica, stilist Londa Professional.

Dupa ce parul a trecut printr-un proces de decolorare sau decapaj, el necesita o atentie sporita. E important sa il hidratezi, sa il masezi cu uleiuri reparatoare, cu balsamuri si masti cu efecte de hranire.

 

My title page contents