Pielea impecabilă se menține cu nămol de Sovata

Dacă și tu, la fel ca și mine, visezi la o piele impecabilă, atunci iată care poate fi soluția: nămolul sapropelic de Sovata. El este ideal atât în curele antiaging, cât și în curele anticelulitice sau de drenaj.

 

Da, ei bine  poți apela la împachetări și tratamente pe bază de nămol pentru a trata afecțiuni dermatologice, dar și pentru o piele impecabilă! La aceasta utilizare, se adaugă cele deja clasice: tratarea afecțiunilor reumatice, atenuarea durerilor și detoxifiere.

Pielea impecabilă se menține cu nămol de Sovata

Suzana Pretorian, doctor balneolog în cadrul in cadrul Danubius Health Spa Resort, ne detaliază care sunt beneficiile nămolului asupra pielii.

  1. Hrănește și hidratează pielea

“Nămolul sapropelic extras din Lacul Ursu Sovata aplicat în strat subțire are efect emolient, de hidratare și regenerare (inclusiv antirid) la nivelul pielii. Acesta exfoliază și detoxifică, astfel pielea devine catifelată, luminisoasă și întinerită,” explică medicul balneolog.

  1. Cicatrizează rănile

Dacă suferi de acnee sau dacă te confrunți cu exces de sebum, ia aminte! Nămolul îți poate reda luminozitatea tenului și ajută la vindecarea rănilor. Pe scurt: efect cicatrizant. “Micile leziuni și inflamații sunt resorbite prin efect antibacterian, antiinflamator și cicatrizant.. Nămolul nu se aplică la nivelul feței, din cauza riscului de iritare (conținut foarte mare de sare)”, mai explică specialistul Danubius Health Spa Resort.

 

3. Nămol de Sovata – o mai bună absorbție a mineralelor în organism

Nămolul de Sovata este termal și ajută la absorbția mineralelor în organism. Acestea sunt bune atât pentru piele, cât și pentru organism. Totodată, procedura de împachetare intensifică activitatea antiinflamatorie în organism.”

  1. Efect anti-aging

Pe lângă faptul că îți înfrumusețează pielea și îi redă elasticitatea, nămolul are și efect anti-aging!“Nămolul are proprietăţi anti-aging datorită efectului său de regenerare. Acesta exfoliază și uniformizează textura tenului, prevenind apariția ridurilor. Împachetarea cu nămol are efect de regenerare şi astfel  pielea arată mai luminos,” mai dezvăluie Suzana Pretorian.

Dacă te-am convins, dă un click  pe www.danubiushotels.ro.

 

 

 

 

My title page contents