Rezultate vizible împotriva căderii părului

Rezultate vizible împotriva căderii părului

Căderea părului afectează atât femeile, cât și bărbații, iar în sezonul rece atunci când acesta se regenerează, fenomenul se intensifică. Acesta este momentul perfect pentru a încerca tratamente speciale, pentru a te bucura de un păr sănătos și energizat.

 

Serul revoluționar Care Balance de la Wella Proffessionals, împotriva căderii părului, revitalizează și ajută la reducerea căderii din cauze non-congenitale. Formula energizantă cu extract de șampanie întărește și oferă putere firului de păr. Acesta penetrează, stimulează rădăcina firelor,  întărind-o și oferindu-i putere. Fiola se distribuie uniform direct pe scalp și se masează ușor cu degetele prin mișcări circulare.

Rezultate vizible împotriva căderii părului

Produsul a fost conceput într-o formulă complexă. Ingredientele cheie sunt mentolul și cafeina,iar alături de biotină și panthenol, au rezultate vizibile pentru un păr sănătos și strălucitor.

Biotina  este cunoscută și sub numele de vitamina H sau B7. Este recomandată este întărirea podoabei capilare și a unghiilor, iar pe scalp are efectul de a ancora mai bine prăul, ceea ce reduce, implicit, căderea lui.

Cafeina se găsește în cantități variante în boabe, frunze sau fructele unor plante. Pe scalp, aceasta activează circulația sângelui crescând cantitatea de ingrediente hrănitoare la nivelul rădăcinii.

Mentholul  este obținut din mentă și uleiuri mentolate. Este responsabil pentru senzația de răcoare de pe piele. El activează circulația sângelui la nivelul scalpului crescând cantitatea de ingrediente hrănitoare la nivelul rădăcinii.

Panthenolul hidratează și întărește. Ajută la reținerea și sigilarea umidității în firul de păr, prevenind uscarea lui.

Preț: 73 lei 6X10 ml

My title page contents