Salată de rucola și căpșuni, pentru o piele sănătoasă

Salată de rucola și căpșuni pentru o piele sănătoasă. Pentru a-ți menține pielea sănătoasă, poți pregăti din căpșuni o salată delicioasă și sănătoasă pentru a-i spori proprietățile răcoritoare. Salata fi consumată (de exemplu la cină) chiar și o dată pe zi de 4 – 5 ori pe săptămână.

Nu trebuie să alegi între a mânca căpșuni sau a aplica pe piele produse care conțin căpșuni pentru a te bucura de beneficii. Poți să le faci pe amândouă. Consumul de căpșuni înseamnă că poți beneficia toate acele vitamine și minerale sănătoase care te ajută să lupți împotriva stresului oxidativ și a inflamației.

Salată de rucola și căpșuni

Ai nevoie de:

1 smoc de rucola

8 ciuperci champignon

12 căpșuni

1 lingură ulei de măsline extravirgin

1/2 linguriță de muștar

sare și piper după gust

câteva picături de suc de lămâie

Pregătești așa:

Cureți, speli și usuci rucola, apoi tai/rupi frunzele și le aranjezi într-un bol. Cureți si feliezi ciupercile champignon și 8 capsuni tari și adaugi rucola în bol.

Separat, în alt castron pasezi bine celelalte 4 căpșuni cu o furculiță, adaugi uleiul de măsline, 1/2 linguriță de muștar, sare, piper și la final sucul de lămâie. Amesteci cu grijă.

Torni sosul rezultat peste salată, amesteci ușor și…gata! E numai bună de consumat salata!

O salată delicioasă, proaspătă și lejeră, potrivită pentru a o consuma de 4-5 ori pe săptămână. De asemenea, așa cum aminteam mai sus, aceasta este o salată benefică pentru piele.

My title page contents