Orice femeie isi doreste unghii stralucitoare, sanatoase si mai ales o manichiura perfecta si rezistenta! Cu ajutor de la Jessica Cosmetics, ea poate fi realizata si acasa!

            Kitul Jessica Cosmetics At Home contine: un ulei hranitor, un lac pentru rezistenta si stralucire, o lotiune hidratanta Nurish pentru cuticule, o crema nutritiva si o pila pentru unghii.

            Alege forma potrivita pentru unghiile tale – foloseste o pila pentru unghii care sa te ajute sa iti realizezi forma potrivita. Pileste-ti colturile si varfurile unghiilor, insa niciodata suprafata acesteia. Daca pilesti intreaga unghie, se va subtia si treptat isi va pierde rezistenta.

Scapa de cuticule fara sa le tai – daca vrei iti scurtezi unghiile intr-un mod cat mai sanatos, cel mai bine indeparteaza cuticulele cu un nurish hidratant. Aplica-l pe intreaga cuticula, si lasa-l sa actioneze timp de 1 minut. Apoi, foloseste un betisor din lemn, care sa te ajute sa impingi cuticula in interior.

Uleiul hidratant – in kitul At Home vei gasi un ulei hidratant, care te va ajuta sa ai unghii sanatoase! Uleiul Phenomen Oil de la Jessica Cosmetics, bazat de 3 ingrediente Vitamina E, jojoba si ulei de migdale are 3 proproetati: vindeca unghia, previne uscarea si ruperea si hidrateaza intens cuticulele.

Lacul pentru stralucire – un lac pentru stralucire te va ajuta sa obtii o manichiura perfecta, rezistenta si stralucitoare. Aplica-l de fiecare data peste lacul colorat si bucura-te de o manichiura rezistenta!

Mentine-ti mainile hidratate – o emulsie hidratanta precum cea de la Jessica Cosmetics din kitul At Home este tot ce mai ai nevoie. Aplica lotiunea dupa fiecare manichiura! Mai mult decat atat, ea poate fi folosita si pentru hidratarea talpilor, picioarelor si pentru corp.

           

Kit pentru acasa At Home, Jessica Cosmetics

           

My title page contents