Sexul după naștere: 5 lucruri pe care să le iei în calcul după ce ați devenit părinți

sexul dupa nastere

Sexul după naștere poate fi o provocare! După câteva ore în care ai alergat după cel mic, ai încercat să-i convingi să mănânce și ai făcut tot posibilul ca sora și fratele să nu se certe, intimitatea dintre tine și iubitul tău se poate pierde! 

Când aveți cpii, tu și iubitul tău nu trebuie să renunțați la momentele intime. Sexul după naștere poate rămâne la fel de interesant și incitant, iar pentru asta, tu și iubitul tău aveți nevoie de câteva trucuri. Înainte să vă reluați activitatea romantică din dormitor, ar fi bine să discuți cu medicul ginecolog, pentru a te asigura că organismul este pregătit!

BabyCentre îți propune câteva trucuri și sfaturi utile, pentru tine și partenerul tău. Astfel veți reuși să vă bucurați de sexul după naștere și să fiți fericiți unul cu celălalt:

1. Nu vă limitați doar la dormitor!

Înainte să rămâi însărcinată, tu și iubitul tău făceați sex oriunde aveați voi chef: în bucătărie, pe canapea, în baie și evident în dormitor. Când apar copiii veți începe să vă feriți, însă acest lucru nu trebuie să stea în calea nopților intime.

Tu și soțul tău îi puteți trimite pe cei mici într-o vacanță la bunici, iar tu poți pregăti o cină romantică. Alege melodia voastă preferată, iar după masă magia va începe!

2. Sexul după naștere are nevoie de puțină redefinire!

Cel mai probabil, după naștere, nu veți mai avea suficient timp pentru o partidă romantică. Însă, acest lucru nu vă împiedică să fiți intimi. Dacă este un moment în care vreți să fiți intimi, dar nu aveți suficient timp, optați pentru o partidă scurtă.

Câteva minute de sex vă vor detensiona organismul și vă vor ajuta să vă relaxați, dar să păstrați și intimitatea în același timp!

3. Avantajul somnului de la prânz

Există un avantaj atunci când cel mic locuiește cu voi: somnul de după – amiază. Cînd cel mic doarme, putețti să vă asigurați că ați încuiat ușa la dormitor și să vă bucurați de căteva momente intime.

4. Găsiți o bonă și ieșiți din casă

Dacă vreți să vă amintiți de viață voastră de îndrăgostiți, pe care o aveați înainte să aveți un copil, puteți suna o bonă pentru o seară. La fel de bine ai putea apela si la ajutorul mamei tale, a mamei lui sau la ajutorul prietenilor apropiați. Vorbiți cu cineva care să rămână peste noapte cu copilul vostru.

Apoi, rezervați-vă o noapte doar pentru voi doi. Mergeți în oraș, în restaurantul vostru preferat și petreceți ca atunci când erați studenți. Apoi, închiriați o cameră la hotel. Dacă bugetul vă permite, puteți lua chiar un apartament luxos. Niciodată nu strică să mai schimbați peisajul!

5. Sexul după naștere: cum să vă seduceți unul pe celălalt?

După venirea pe lume a celui mic este normal ca flacăra dintre voi să se stingă. tu vei fi obosită după ce ai petrecut întreaga zi alergând după cel mic și încercând să-l faci să te asculte, iar el va fi de-a dreptul epuizat după o zi de muncă. Tocmai de aceea este important să reaprindeți flacăra pasiunii dintre voi.

Spre exemplu, vă puteți dezvolta un limbaj al sexului. Îi poți da mesaje seducătoare soțului tău, atunci când știi că este în pauza de prânz sau când știi că urmează să ajungă acasă.

Dacă simți că ți-ai pierdut sexualitatea și începi să te îndoiești de frumusețea ta, nu trebuie decât să mergi pentru câteva ore la salon, să îți faci un tratament faci și să te oprești pe la mall. Cumpărăturile sunt întotdeauna o formă bună pentru relaxare. Achiziționează-ți un set de lenjerie sexy și poart-o cu iubitul seara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents