Pe 1 iunie, stai mai mult cu copilul tau. Studiile recente arata ca 6 din 10 copii simt nevoia sa petreaca mai mult timp cu parintii, desi doar 24% din parinti cred ca timpul petrecut cu cei mici este prea putin.

 

Conform expertilor, timp de calitate nu inseamna timp petrecut in aceeasi camera, ci ca parintii sa fie prezenti 100% in relatie, oferindu-le copiilor intreaga atentie. Un alt studiu ingrijorator arata ca 1 din 10 copii din Romania stau de vorba cu parintii lor doar cateva minute intr-o zi lucratoare.

Noriel aduce de 1 iunie o serie de oferte si reduceri de pana la 40% pentru jucariile in aer liber, care presupun implicarea adultilor. Spre exemplu, una din amintirile cele mai pregnante din copilarie este momentul in care inveti sa mergi pe bicicleta si aceasta poate fi vara in care cel mic invata sa mearga pe prima lui bicicleta, care sunt reduse cu pana la 25%. Daca bicicletele nu sunt pe placul celor mici, rolele sunt reduse cu pana la 40% sau masinutele care sunt reduse cu pana la 35%.

Si, daca tot se apropie si vacanta, cei mici isi pot dezvolta creativitatea cu serie de jocuri Micul Artist care, dupa o zi de munca, pot deveni o sursa de relaxare si pentru parinte. Pot picta o vaza din stica sau portelan sau un set de ceai cu care apoi sa decoreze casa, ba chiar sa olareasca.

In plus, tehnologia a intrat in viata familiei, limitand comunicarea in familie. Desi nu poate fi ignorata, efectele ei pot fi limitate. De aceea Noriel a dezvoltat o tableta sub brand propriu care permite parintilor nu doar sa instaleze numai anumite jocuri, ci sa seteze un limitator de timp, astfel incat, dupa o perioada prestabilita, tableta se inchide automat. Tableta are in aceasta perioada o reducere de 25%, fiind disponibila la 299,90 lei.

My title page contents