De ce se comporta copilul meu asa? Cum pot incuraja copilul? Cum ii pot creste stima de sine? Cum ii pot sadi increderea in fortele proprii? Pedeapsa sau consecinte logice/naturale? Recompensa sau incurajare? Copilul meu e rasfatat? Daca iti pui vreuna dintre aceste intrebari (sau multe altele legate de calitatea de parinte), poti afla raspunsurile la Academia Parintilor – program de dezvoltare personala pentru parinti cu copii prescolari si scolari mici.

Daca aveti nevoie de solutii concrete la problemele voastre, daca vreti sa faceti parte dintr-un grup de oameni  ce au trecut sau trec prin aceleasi etape ca si voi, sau un loc unde sa schimbati pareri cu alti parinti, va invitam la Academia Parintilor.

Intalnirile vor fi mediate de psihologii  Laura Mitu si  Monica Fulea si vor consta in discutii interactive despre cresterea si educarea copiilor, intr-un cadru bazat pe confidentialitate, toleranta, dialog si suport emotional si informational, tactic si afectiv care sa vina in intampinarea problemelor dvs.

Ne vom folosi de exemple reale date de parintii din grup, precum si din experienta proprie si vom apela la jocuri de rol, brainstorming, vom lucra in perechi sau grupuri mai mici pentru exersarea diferitelor abilitati necesare parintilor, veti fi incurajati sa faceti schimb de informatii si experiente, si de ce nu poate ne vom si juca un pic, doar cat sa ne aducem aminte ce inseamna sa fii copil, atat pentru noi cat si pentru puii nostri dragi.

 

Program la Academia Parintilor

Va propunem 4 intalniri a cate 4 ore, cu o frecventa de desfasurare de doua ori pe saptamana, in zilele de weekend, insumand un total de 16 ore necesare producerii unei schimbari semnificative. Intalnirile vor avea loc in zilele de 9 si 10 mai 2015, respectiv  16 si 17 mai 2015, intre orele 16.00 – 20.00
Locurile sunt limitate

COSTURI : 25 lei/h/persoana ; 340 lei/ persoana, 28 lei/h/cuplu ;  448 lei/cuplu

 

DATE DE CONTACT

Cabinet Individual Laura Mitu, sector 4, str. Martisor, nr 22, etaj 4

0766.53.46.49 (Laura Mitu)

lauramitu78@gmail.com

www.consiliere-educationala.ro

0723.54.72.28 (Monica Fulea)

Beneficiile parintilor participanti:
– Vor avea ocazia sa inteleaga mai bine comportamentul copiilor si scopul care sta in spatele unui astfel de comportament;
– Isi vor putea ajuta copiii sa se schimbe si sa le castige cooperarea.
– Vor invata forme de disciplina ce nu implica recompensa si pedeapsa;
– Vor descoperi noi canale eficiente de comunicare;
– Vor invata cum sa stabileasca intalniri de familie;
– Vor invata cum sa rezolve probleme si cum sa se angajeze eficient in rezolvarea conflictelor

 

My title page contents