Tendinte in materie de beauty si ingrijire in 2018

Tendinte beauty 2018

Un an nou vine cu o serie de noi tendinte in materie de ingrijire si frumusete pe care abia asteptam sa le incercam.

Afla care sunt tendintele de beauty care vor domina anul 2018!

Personalizarea rutinei de ingrijire

In ultimul an, tot mai multe branduri de frumusete se focuseaza pe ideea de personalizare si crearea de produse care sa raspunda unor nevoi specifice fiecaruia dintre noi. Trendul acesta va continua sa se extinda in 2018.

Personalizarea regimului de ingrijire in functie de sezon si de nevoile particulare ale tenului tau sunt o cale sigura pentru un ten sanatos si luminos!

Un pas simplu de urmat cu rezultate sigure? Alege –ti produsele de curatare si cremele de hidratare in functie de sezon, pentru a oferi tenului hidratarea si ingrijirea de care are nevoie.

Ingrediente naturale din surse sigure

Un alt trend major pentru anul 2018?  Produsele de ingrijire cu ingrediente naturale din surse sigure! Ingredientele naturale vin cu beneficii pentru tenul tau, dar este important ca acestea sa respecte criteriile de certificare organica si sa provina din surse bio si durabile.

Un motiv in plus sa accorzi atentie calitatii ingredientelor folosite in produsele tale cosmetice favorite? Folosirea chimicalelor in procesul de recoltare sau chiar simpla expunerea a ingredientelor la un mediu nesigur le reduce eficienta.

In 2018, produsele cosmetice pe baza de alge marine vor fi la mare cautare.  

Repêchage, prima companie care a introdus in Statele Unite ale Americii tratamentele cosmetice pe baza de alge marine, foloseste doar ingrediente naturale, din surse etice si sustenabile. Algele marine si toate celelalte ingrediente naturale sunt recoltate de pe coasta statului Maine.

Frenezia mastilor de fata continua

Mastile de fata au dominat anul 2017 si acest segment va continua sa creasca. Fie ca vorbim de masti sub forma de de crema, gel, fiole sau cele de unica folosinta, acestea sunt mai cool ca oricand. Exista masti pentru pentru ten, par, zona pieptului, brate sau maini!

O sursa dubla de bucurie – un adevarat cocktail cu ingrediente active (acid hyaluronic, peptide, antioxidanti sau extracte natural), dar si un moment de rasfat si relaxare!

Mastile hidrateaza tenul, il revigoreaza, calmeaza iritatiile, amelioreaza roseata, redau fermitatea tenului si reduc aspectul liniilor fine si a ridurilor – totul in functie de ingredientele active pe care le contin.

Recomandarea noastra? Triple Action Peptide Mask de la Repêchage! Masca foloseste puterea peptidelor si a algelor pentru revigorarea tenului. Aceasta actioneaza pe trei planuri: hidrateaza, ofera fermitate si luminozitate.

Multi-masking se contureaza ca un alt subtrend al anului 2018. Ideea din spatele acestui concept? Se recomanda folosirea unor masti diferite care targheteaza diferite zone ale fetei – fiecare pe baza unor ingrediente diverse, care promit efect instant!

My title page contents