THE BEAT OF FREEDOM

THE BEAT OF FREEDOM – Exprimă-te, Simte-te și Fii liber din nou! Simte energia libertății cu noi! Lasă-ți spiritul liber să se exprime în cel mai frumos mod posibil. Creează stări, emoții de care să te bucuri cu toată ființa ta. Descoperă-ți pasiunile care-ți ghidează drumul și îndrăznește să le pui în valoare. Alege ca sursă de inspirație colecția – THE BEAT OF FREEDOM – o reprezentare a frumuseții feminine și un mod rebel, neîncadrat în niciun tipar, o îmbinare de stiluri rock, hippie, indie și bohemian. Mai mult de-atât, o tentă de modernitate inspirată de spiritul libertății și tinereții.

Restrictiv, dar permisiv – Pandemia, motiv de inspirație pentru femei care își doresc în permanență să experimenteze lucruri noi, să exploreze și să iasă în evidență prin atitudine, prin look, dar mai ales prin originalitate.

Într-o eră a libertății, restricțiile impuse ne-au făcut să prețuim anumite lucruri. Ne-a lipsit interacțiunea cu alți oameni, plăcerea de a merge în oraș la o cafea, la teatru, la cinema. Am uitat ce înseamnă distracția, plăcerea de a dansa la un concert sau la un festival. Această colecție va exprima nevoia de descătușare a reverberațiilor noastre interioare.”, declară Alina Culina și Maria Bălan, traineri în cadrul echipei Londa Professional.

Festival, sursă de inspirație

Femeile au o frumusețe aparte, unică, diferită. Iar frumusețea diversității oamenilor și a stilurilor îmbrățișate sunt motorul unei colecții care le ajută să-și exprime personalitatea și stilul libertin.

Pentru că vrem ca femeile să fie întru totul libere și diferite

#BEDIFFERENT – „Colecția THE BEAT OF FREEDOM înseamnă exprimarea stilată a libertății de a gândi și a acționa într-un mod rebel, reflectată prin hairstyling, make-up și ținute vestimentare care îmbină mai multe stiluri, culori și linii. Exact ca în desen și pictură. ”adaugă cei doi traineri pasionați de pictură și desen.

#BECREATIVE – Este despre nuanțe pastelate, despre noua gama de la Londa – Cool collection, sursă de inspirație pentru noua colecție de hairstyle bazată pe tehnica balayage natural blond și un styling constând în împletituri și bucle.

Și ce ar putea completa și defini mai bine stilul dacă nu prin fashion și make-up. Culori intense, glitter, cristale, picturi. Îmbinarea accesoriilor cu stilul rebel dau pulsul libertății, creează atmosfera.

A da frâu liber expresivității, a-ți putea elibera emoțiile într-un cadru izolat, a gândurilor și trăirilor, fără nicio reținere, acesta este un manifest de rebeliune! O combinație de stiluri și elemente nonconformiste… pentru o libertate totală!

 

THE BEAT OF FREEDOM – pentru că fiecare poate și trebuie să se simtă și să fie liber din nou!

 

My title page contents