Trucuri pentru machiaj rezistent vara. 5 sfaturi pentru a evita greșelile

Există trucuri pentru machiaj rezistent vara? Dacă ești pasionată de make-up, nu trebuie să renunți niciodată la acesta. Te poți bucura de un machiaj frumos și rezistent chiar și în timpul verii. Dar, în sezonul estival este recomandabil să alegi cu atenție cele mai potrivite produse. Care să reziste la căldură, soare, vânt și la sarea din apa mării.

Deci, înainte de a pleca în vacanță, este bine să faci o „schimbare de sezon” a trusei cosmetice, eliminând toate produsele vechi. În special, o atenție sporită trebuie acordată creioanelor și fardurilor pentru ochi. Baza de grăsime a acestor produse este un teren ideal pentru dezvoltarea bacteriilor. Mișcarea repetată a periei sau a pensulei pe pleoapă poate duce la creșterea infecțiilor oculare.Temperaturile ridicate ar putea face ca produsele să fie mai grase, ceea ce ne-ar putea crea probleme. De asemenea, vara, datorită bronzului obținut, poți aplica un machiaj mai lejer și mai rapid, fără a uita să-ți protejezi întotdeauna pielea.

 

Să vedem cum:

Trucuri pentru machiaj rezistent vara. Gesturi obligatorii

  • După spălarea feței cu un detergent slab, este recomandat să aplici o cremă de protecție solară înainte de a te machia. Este foarte important să aplici o astfel de cremă pe tot parcursul anului, dar cu atât mai mult în timpul verii. Pentru a te proteja de razele ultraviolete și pentru a preveni îmbătrânirea pielii.

Fondul de ten și pudra

  • În timpul verii ar fi mai bine să eviți fondul de ten: cu un bronz, obținerea de nuanțe corecte este o adevărată provocare. Pentru că pe măsură ce stai mai mult, dar și corect la soare, tenul își schimbă culoarea și efectul inestetic se ascunde. În plus, în contact cu căldura, riscul de a avea un fel de mască cu efect uleios este mare! Este mai bine să eviți să-ți încarci fața și să lași pielea să respire. Dacă într-adevăr nu poți renunța la o ușoară tentă, alege mai bine pudra în locul fondului de ten. Pudra este foarte utilă pentru a contracara efectul strălucitor. Sfatul este să aplici chiar mai mult decât este necesar în zona T. Las-o să se fixeze timp de câteva minute și apoi îndepărtează excesul cu o perie.

Creioanele, eyelinerele și ochii

  • Eyeliner pentru umbrele de ochi și creioane colorate impermeabile. Acest lucru va evita efectul de încărcare și scămoșare din cauza apei sau a transpirației. În ceea ce privește rimelul și dorința de a avea genele perfecte, chiar și pe plajă, sfatul este de a face teste înainte de a ieși la plajă. Pentru a verifica eficacitatea rezistenței la apă. Folosește mascara rezistent la apă. De asemenea, este important să aplici întotdeauna un primer bun, pentru a preveni „topirea” machiajului în timpul zilei.

Trucuri pentru machiaj rezistent vara. Rujuri și glossuri

  • O necesitate pentru sezonul estival este rujul clasic cu efect lucios, care conferă volum buzelor și iluminează tenul și aspectul feței. Perfect pentru cele care îndrăznesc să poarte cele mai strălucitoare culori. Poți combina culorile pentru a obține rezultate neobișnuite și spectaculoase.

Atingerea finală

  • Înainte de a ieși la plajă, dar totodată un gest perfect chiar și pe plajă, ca o strategie împotriva căldurii, aplică pe față o stropire cu apă termală. Va fixa machiajul și va împrospăta fața!
My title page contents