STIMULARE PENTRU CREȘTEREA GENELOR PRIN METODE NATURALE

Care femeie nu-și dorește gene lungi și dese?! Din păcate nu toate am primit de la natură acest dar. Dar din fericire există mici trucuri care să le facă să pară că sunt așa. Reține că există și metode de stimulare pentru creșterea genelor.

 

Când n-a mai fost mulțumită de rezultatele obținute folosind rimelul (mult rimel!), o bună prietenă de-a mea și-a spus că e vremea să încerce extensiile pentru gene. Întâlnirea cu ele a fost însă scurtă și foarte neplăcută. După numai 72 de ore de când i-au fost aplicate (contra unei sume deloc mici), a fost nevoită să revină în salon și să ceară – cu regret – îndepărtarea lor. Motivul? Insuportabile mâncărimi. Se pare că ochii ei nu au fost… încântați de îmbunătățirea primită, în ciuda faptului că genele îi puneau realmente în evidență. Așa a ajuns să caute metode de stimulare pentru creșterea genelor. Mi le-a spus și mie, vi le spun și eu vouă, la rândul meu.

Stimulare pentru creșterea genelor

Înainte de a trece la dezvăluirea secretelor cu privire la ce poți face pentru a avea gene mai lungi în mod natural, trebuie să afli ceva. Că dacă ai avut cândva gene mai dese, ai folosit rimel și acum ele sunt rare, vina este a lui. De asemenea, dacă ai obiceiul de a te freca des la ochi, și aceasta este o cauză a ruperii lor. Asta ca să știi… Acum ia aminte ce te poate ajuta să mai repari câte ceva.

Ceaiul verde

Profită de proprietățile benefice ale ceaiului verde, mai exact de flavonoidele din el. Înmoaie o dischetă de bumbac în ceai verde și umezește genele. Ceaiul va stimula creșterea și va ajuta la curățarea foliculilor, permițând o creștere accelerată a firelor.

Periajul

Stimulează creșterea genelor lungi și sănătoase prin perierea lor de două ori pe zi cu un „pieptăn” special. Periajul ajută la distribuirea uleiurilor naturale de-a lungul genelor, pentru a le menține puternice.

Uleiul de măsline cu lămâie

Uleiul de măsline protejează și lungește genele. De asemenea, îi poți îmbunătăți proprietățile adăugând ulei esențial de lămâie. Acesta este un agent antiseptic natural și totodată un antimicrobian. Dacă nu ai ulei esențial de lămâie poți pune într-un recipient coji de lămâie peste care torni ulei de măsline, lăsându-le „să se odihnească” timp de câteva zile. Aplică amestecul de ulei de măsline și lămâie pe gene seara, la culcare, și îndepărtează-l dimineața.

Vitamina E uleioasă

Uleiul de vitamina E este de mult timp folosit pentru creșterea, întărirea și hidratarea genelor. Chiar și de către vedetele de la Hollywood! Mai mult chiar, el poate fi aplicat pe păr, pe piele sau poate fi ingerat, ca supliment alimentar. Nu numai că hidratează, dar chiar îți poate întări imunitatea.

Uleiul de nucă de cocos

Nu numai că este sigur pentru utilizare în jurul ochilor, dar este, de asemenea, un excelent hidratant și întăritor pentru genele tale. Un studiu a arătat că aplicând ulei de nucă de cocos pe păr înainte și după spălarea acestuia, poți preveni deteriorarea lui. Înmoaie în ulei de nucă de cocos 100% natural o periuță de la rimel sau ia-l pur și simplu pe vârfurile degetelor și aplică pe gene, apoi masează blând.

Uleiul de ricin

Cel mai popular și mai comun ulei pentru creșterea genelor rămâne cel de ricin. Acesta stimulează creșterea lor, făcându-le totodată să fie și mai bogate. Trebuie doar să fii consecventă și să îl aplici zilnic, timp de mai multe săptămâni. Rezultatul nu te va dezamăgi!

My title page contents