Tunsorile din 2019 au la bază trei elemente cheie: textură, mișcare, naturalețe

 „O femeie care-și taie părul, este o femeie care își va schimba viața” – Coco Chanel.

Când vrei să fii vizibilă, să te remarci, uneori e suficient să ai o tunsoare potrivită. Completată de un aspect îngrijit, de stil și de o prezență plăcută. Iar moda e mereu surprinzătoare. Ne provoacă mereu. Noile tendințe te pot pune uneori în dificultate, iar alegerile tale s-ar putea să dea greș. De aceea ai nevoie de EL, de hairstylist. Doar acesta te va putea sfătui cel mai bine, cum să-ți schimbi look-ul. Și de ce nu… și viața!

Gabriel Ilie, stilist Londa Professional, ne împărtășește toate veștile bune despre trendurile 2019 în materie de tunsoare.

Ce tunsori se poartă în 2019?

Trendurile în materie de tunsoare sunt de fapt, direcții ce au fost gândite pentru a putea fi transpuse pe fizionomia oricărei femei. Astfel încât să se creeze o armonie .

Pentru 2019 putem vorbi despre forme geometrice și textură. Femeile au ca surse de inspirație, de cele mai multe ori, persoanele publice din toată lumea.  Atenție! „Ce se poartă” cu „cine poartă „, să fie în concordanță. Nu tuturor li se potrivește o anumită tunsoare.

Tunsorile din 2019 vor arăta așa:

  • boburi perfect simetrice, fie ca sunt în linii drepte pentru a oferi tunsorii greutate, fie că vom vedea textură ;
  • vom revedea tunsoarea pixie mai des pe stradă (un plus, când vine vorba de atitudine);
  • păr lung.

Pe scurt: ca și elemente standard în ceea ce privește direcția pentru 2019 în materie de tunsoare vorbim de textură , mișcare și naturalețe.

 

Așadar, alege ceea ce ți se potrivește, pentru a putea fi și tu… și la modă!

 

My title page contents