Vârfuri despicate? Nicio noutate! Nu ești singura care duce această luptă veșnică pentru un păr sănătos și strălucitor. Vârfurile tocite sunt rezultatul stresului, abuzului de produse de styling și expunerii zilnice la factorii de mediu care dăunează părului. 

 

Deteriorarea firelor de păr începe atunci când stratul lipidic protector din interiorul cuticulei este expus zilnic influenţelor externe. Este greu de determinat dacă părul este lipsit doar de umiditate sau este deteriorat. Doar un diagnostic profesionist poate identifica exact nivelul de deteriorare.Acești factori conduc la deteriorarea structurii firului, atât în interior, cât și în exterior. Pentru a reface rezistenţa astfel încât părul să se descurce mai bine, mai uşor, acesta trebuie să fie Reparat, Hrănit şi Protejat atât în interior, cât şi la exterior.

În ajutorul tău, specialiștii de la System Professional vin cu o formulă inteligentă: REPAIR EMULSION – TRATAMENT FORTIFIANT CU ABSORBŢIE MAXIMĂ R4 – Special creat pentru a reconstrui și repara firul de păr degradat şi fragil.

 

Atuurile produsului

  • Fortifiere maximă şi protecţie pentru o îngrijire avansată a părului;
  • Spuma tratament cu absorbţie maximă, îmbogăţită cu aminoacizi şi cheratină hidrolizată reconstruieşte părul şi repară cuticula acolo unde cortexul este deteriorat;
  • Formula uşoară este ideală părului cu structură fină, nu încarcă şi ajută la descurcarea lui, prevenind astfel deteriorarea mecanică.

Cum folosești?

Speli bine părul cu un System Professional Shampoo şi ştergi prin tamponare cu prosopul. Agiţi bine produsul, după care aplici pe păr în 5 secţiuni, ţinând tubul produsului cu capul în jos. Masezi până ce se absoarbe complet în păr. Lași să acţioneze 5-10 minute. Emulsionezi şi clătești foarte bine.

Rezultatul?

Un păr plin de mişcare şi uşor de descurcat.

Iar pentru acest rezultat ai nevoie de SYSTEM PROFESSIONAL REPAIR EMULSION – TRATAMENT FORTIFIANT CU ABSORBŢIE MAXIMĂ R4. Preț: 47 lei.

My title page contents