Vacanțe la Sovata cu cazare gratuită pentru copii până în 12 ani!

Vacanțe la Sovata cu cazare gratuită pentru copii până în 12 ani!

Vacanța de primăvară reprezintă unul din cele mai așteptate momente din an, mai ales de către cei mici. Și pentru că odihna este o necesitate,  te îndemnăm să nu ratezi nicio experiență de relaxare, în special pe cele în care copii până în 12 ani pot beneficia de gratuitate la serviciile de cazare.

 

Unde? Primăvara și-a intrat în drepturi la Sovata. Tocmai de accea e timpul să ieși din casă împreună cu familia, să respirați aer curat de munte și să vă bucurați de toate bogățiile oferite de una din cele mai vechi și mai cunoscute stațiuni din Europa.

Când și cum? În perioada 10 – 29 aprilie 2021, la Ursina Health Spa Hotel, toți copii până în 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare pentru un sejur de minim 4 nopți în cameră dublă, standard. Chit că alegi varianta cu mic dejun sau demipensiune sub formă de bufet suedez, iți promitem o vacanță pe care ai să iți dorești s-o repeți cât mai des cu putință.

Hai în vacanțe la Sovata!

Pe lângă comorile și frumusețile zonei, la Sovata găsești și vindecare. Nu doar pentru suflet, ci și pentru trup. Chiar și pentru cei mici. Prin urmare, Ursina Health Spa Hotel rămâne o locație ideală în care să revii în fiecare an pentru nenumăratele posibilități terapeutice. Grație apei și nămolului extrase din Lacul Ursu, poți întări sistemul imunitar al copilului tău, îi poți trata afecțiuni respiratorii sau ale pielii. Prin urmare beneficiezi nu doar de o stare de bine, ci și de tratament cu efecte pe termen lung.

Hotelul Ursina deține cele mai bune dotări pentru a putea petrece un sejur relaxant şi revigorant. Acesta mizează pe un spa care se întinde pe o suprafață de 985 mp, are un centru balnear spațios, tratamente cu apă sărată, bazine cu apă sărată și dulce, bazine de elongații  subacvale, bazine Kneipp, saune, camere de masaj și relaxare şi o zonă generoasă pentru tratamente medicale, de întreţinere şi înfrumuseţare. Din cauza măsurilor de prevenție și siguranță impuse de către autorități, poți beneficia de toate acestea doar pe bază de programare.

Vrei să afli ce alte terapii iți stau la dispoziție în această perioadă? Accesează https://www.ensanahotels.com/hotel-ursina/ro. Vrei să faci o rezervare? Contactează recepția hotelului la numărul 0 265 570 651 sau trimite un mail la reservation.ro@ro.ensanahotels.com.

 

Ofertele complete le găsești aici:

Ofertă  mic dejun: https://bit.ly/3sdYZFD

Ofertă demipensiune: https://bit.ly/3tmvqDe

 

 

My title page contents